reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
Dzięki dziewczyny. Na razie jestem w ciężkim szoku. oby tylko wszystko było ok, bo ja zdechlak jestem. Ale będę od Was też potrzebować podwójnych rad:):) No i teraz już prawie pewne jest , że jednak będę marcową mamusią...

Kasianka GRATULACJE - podwójne rzecz jasna! Ale numer! A miałaś ty albo mąż bliźniaki w rodzinie? Czy to totalna niespodzianka? Trzymaj się cieplutko i oswajaj się z myślą o podwójnym macierzyństwie!:) A jeśli masz zdjęcie, to wklej koniecznie!

Dzięki Pytia. W pokoleniu moich babć były chyba jakieś bliźniaki..tzn, jednej pary jestem pewna. tyle że wtedy kobiety miewały po 9-oro dzieci, więc i prawdopodobieństwo większe..przed usg żartowaliśmy na ten temat, ale nawet nie przypuszczałam jak szybko się to może urzeczywistnić :) mój osobnik zkontraktowany nie wierzy..ja też nie do końca
następne usg mam 11- ego - wtedy będzie już lepiej widać i wkleję zdjęcia.

To moje USG. Widac bylo bijace serduszko (ta czerwona plamka). Popatrzcie na zdjecie z boku - iwdzicie oczka i "usmiech" od ucha do ucha :laugh: :laugh: :laugh:
dzidzius11ly.jpg

reklama
Kati, śliczna ta Twoje dzidzia:)i to serduszko, az sie wzruszylam, od razu przypomnialam sobie moja...

a teraz mam chociaz jakis plus, ze jestem w szpitalu, moge czesciej ogladac mojego malucha:)

Do góry