reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze urodziny :)

Asienko!!

wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, zdrowka, szczescia, pomyslnosci, morza milosci, spelnienia marzen...badz zawsze szczesliwa!

reklama
Dziewczynki czy te życzenia są dla mnie? kurcze jak tak to dziękuję, aż ciepło mi się zrobiło na serduchu jak tu dziś zajrzałam. Jakoś nie potrafiłam się nawet wczoraj cieszyć ze swojego święta przez tą tragedię która wydarzyła się w rodzinie:baffled: ale jakby nie patrzeć to jestem już rok starsza;-):-pjeszcze raz duża buźka za pamięc!!!

Asienko spóznione ale najszczersze życzonka..miłości,radości,spełnienia marzeń oraz wspanaiłych przeżyć z Wiktoricią..:-):-):-)
życza Monika,Radek i Wikunia:tak::tak:

Dziekuję!!! Chętnie zaprosiłabym was wszystkie na kawę i ciacho:tak: a tak to muszę jeść sama (tzn mąż mi w tym bardzo pomaga:-D:-D:-D) i sadełko rośnie;-):-p

Asieńko życzenia spełnienia marzeń, szczęśliwego życia rodzinnego, masę miłości i tyleż samo radości przyjmij i od nas

Asia, Arek i Misiek

KOCHANIE SPÓŹNIONE ALE NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA URODZINOWE ,DUŻO RADOŚCI I MIŁOŚCI ,POCIECHY Z DZIECIATECZKA I WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE ŻYCZYSZ
kwiat3.gif

Asiu, choc po czasie ale przyjmij kochana i od nas zyczenia szczescia, zdrowia, milosci i zadnych smutnych chwil oraz spelnienia wszystkich marzen!!!
Duza buzka od Agatki, Allanka, Fasolki i Kristiana!!!!

reklama
No a my jak zwykle na koncu....Asiu...tez pamietamy..zyczymy zdrowka dla calej rodzinki, jak najmniej trosk no i przeogromnej pociechy z Wiktorki
Jagusia z Julka:)

Do góry