reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

reklama
Reamon,z okazji Twoich urodzin
życze Ci spełnienia wszystkich marzeń,
pogody ducha do następnych urodzin
- za rok przedłużę swoje życzenia,
wielu nowych przyjaciół,
albo nie tak wielu,
ale za to sprawdzonych
oraz żebyś była zawsze uśmiechnięta i
szczęśliwa ...

Kasia z resztą Rodzinki

Reamon najlepsze życzonka,dużo radości,pogody ducha i samych pieknych chwil :-):-)..życzą Monika,Radek i Wikunia

DOMINICZKO KOCHANA !!!!

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

WSZYSTKIEGO NAJJJJLEPSZEGO I MOC CAŁUSKÓW PRZESYŁA RODZINA ZAGÓRSKICH Z DZIEĆMI.
m19.gif

witam
zawsze chciałam dołączyć do lipcowych 2006 mamuś i wkońcu się zdecydowłam
mój synek urodzinki będzie miał 14 lipaca:-)

hejka
jestem Kamila mama 10 miesięcznego Kubusia
zawsze chciałam dołączyć do lipcowych mamuś i wkońcu to zrobiłam

mój synek urodzinki będzie obchodził 14 lipca:-D

Witajcie KAMila i Kubusiu. zapraszamy do nas ,tylko uważaj ,to uzależnia:-):-D
A na wejście do zamkniętego wątku to musisz zgłosić do moderatora

reklama
Asieńko,z okazji urodzin,
życzę Ci takiej pracy, takich przyjaciół i takich możliwości o jakich marzysz. Stawiaj czoło przyszłości z nadzieją i odwagą, z entuzjazmem, zapałem i radością. Weź to wszystko i zbuduj z tego życie które warto przeżyć...

Kasia z Rodzinką.

Do góry