reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

My tu gadu gadu,a nasza Martag miala w piątek 15 grudnia urodzinki i nie pisnęła ani słowka!

MARTUSIU!
Życzę ci ogromu miłości,radości wyłażącej każdym kątem,spełnienia największych marzeń,abyś każdego dnia patrząc na swego synka uświadamiała sobie że stałaś sie świadkiem cudu,jaki powstał z waszej miłości:twojej i Jacka,niech mąż będzie twoją podporą a życie niech dostarcza ci samych wspaniałych chwil! Ola

reklama
powiem szczerze,ze jak bylam w Norwegii to pamietalam o Martusi urodzinkach bo jeszcze sprawdzalam,ale tutaj kompletnie mi wylecialo z glowy:baffled::confused:
MARTUSIU ZYCZE CI ABYś ZAWSZE BYłA UśMIECHNIęTA I SZCZęSLIWA OBOJęTNIE GDZIE JESTEś ABY CUD MIłOśCI NIGDY CIę NIE ZAWIóDł ABY WSZYSCY PADALI CI DO STóP I WIELBILI ZA TWóJ CAłOKSZTAłT I NIECH WSZYSTKIE GWIAZDKI NA NIEBIE śWIECA TYLKO DLA CIEBIE:-):-)
żYCZY MONIKA

Martusiu ale jestem gapa ,wybacz mi kochanie ,byłam tak zalatana że nie mylałam o niczym ale teraz składam ci kochanieżyczonka

MARTUSIU !!!!!!!
Z OKAZJI TWOICH URODZIN ŻYCZYMY CI Z CAŁĄ MOJĄ RODZINKĄ DUUUUUŻO ZDRÓWECZKA ,POCIECHY Z MALEŃSTWA ,WIELE MIŁOŚCI I ABYŚCIE TAM ZAROBILI DUUUŻO PIENIĄŻKÓW BY MÓC ZAPEWNIĆ SOBIE PRZYSZŁOŚĆ A OD NAS OSOBIŚCIE WIELKIE CAŁUSY

6.gif

reklama
Do góry