reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Basia i Majeczka naprawde, śłiczne jesteście dziewczynki, a moja Alusia moze sobie z wami łapke podac za te włoski, bo u nas tez czupryna masakra, ze juz szamponem myje:tak::-D

reklama
moja Alusia moze sobie z wami łapke podac za te włoski, bo u nas tez czupryna masakra, ze juz szamponem myje:tak::-D
no to podajmy sobie łapki:-D my szamponem myjemy od urodzenia bo tylko tak można ten gąszcz ogarnąć:-D
acha...dziękujemy za komplementy

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

My też od początku myjemy szamponem włoski:tak: Zresztą kiedyś były czarne, teraz się tak rozjaśniły (nie wiem po kim, bo ja mam ciemne a M czarne:szok:)

kiedyś były czarne, teraz się tak rozjaśniły (nie wiem po kim, bo ja mam ciemne a M czarne:szok:)
to rzeczywiście zastanawiające:szok: u nas też się rozjaśniły, ja mam ciemne a M ma jaśniejsze od moich:-),wiec wiem po kim Majka to odziedziczyła,a jak się urodziła to miała czarne jak smoła że skóry wcale nie było widać:szok:...

Zresztą kiedyś były czarne, teraz się tak rozjaśniły (nie wiem po kim, bo ja mam ciemne a M czarne:szok:)

:-D KASIU - moim zdaniem to wcale nie jest zastanawiajace ;-)
Wezmy mnie jako przyklad - moi rodzice sa brunetami, a ja przez pierwszych kilka lat zycia bylam bardzo jasna blondynka..........wiec jak widac roznie bywa ;-):sorry2:

Ale fajny rajdowiec!!! Nie bałaś się że w pewnym momencie zrobi Wam ... "ja wysiadam"...:-D:tak:;-)
Jakie ładne ząbeczki prezentuje Kubuś w suwaczku!:tak:

reklama
co do kolorkow wlosow co tam wczesniej mowilyscie ze jasnieja itp moim przykladem dziwnym moze byc moja mama , urodzila sie i byla przez 5 lat blądynką o niebieskich oczach , po 5 latach oczka zaczely ciemnieć i ma piwne takie jak ja :D i cieny brąz wloskow tez taki jak ja :) wiec to dopiero jaja .. A kuba oczka i wloski odziedziczyl po mnie i babci hehe

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry