reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
stjepa twoja corcia to moja imienniczka i dlatego tez taka urocza;-);-)fajna jest,marszczy nosek identycznie jak moja Emilkaa ty wygladasz tak mlodziutko,jak starsza siostra a nie mamusia
Dziękujemy bardzo za komplementy
Szminka-tak-ten mężczyzna to mój M;-) A nosidełko bardzo dobre, sprawdza się do dziś, choć muszę powiedzieć, że częściej używaliśmy jak Basia była mniejsza (nawet w domu-kiedyś tylko tak zasypiała)
Stjepa-coś nie mogę Was bliżej obejrzeć, ale z tego co widzę to z Ewci śliczna dziewczynka
Szminka-tak-ten mężczyzna to mój M;-) A nosidełko bardzo dobre, sprawdza się do dziś, choć muszę powiedzieć, że częściej używaliśmy jak Basia była mniejsza (nawet w domu-kiedyś tylko tak zasypiała)
Stjepa-coś nie mogę Was bliżej obejrzeć, ale z tego co widzę to z Ewci śliczna dziewczynka
M
m_ktosia
Gość
:-) wlasnie mi usprawnili komplutel, znaczy intjelnjet i moge na luzaku fotki otwierac ...
dziewczyny wygladacie bosko, mlodo, dzieciaki fajniutkie!!!
ja tez mam to nasidlo babybjörna i prawie ze co dzien w uzyciu
dziewczyny wygladacie bosko, mlodo, dzieciaki fajniutkie!!!
ja tez mam to nasidlo babybjörna i prawie ze co dzien w uzyciu
szmina
mamusia Emilki i Filipka
jeszzce cieplutkie...
- hmm gdzie jest kamyczek
- juppi znalazlam
- mam cie
- zjem cie hehe
młoda_mamusia
Fanka BB :)
szmina Emilcia jest boska i tak samo gmyra w doniczkach za kamyczkami jak moj Kubuś tyle ze grzebie u dziadkow bo my nie mamy
kasia2506 ślicznie wygladasz a coreczka jest sliczniutka , fajnie ze jest w rodzinie takie malenstwo w podobnym wieku do basi , beda fajnie z soba czas spedzać u nas też Kubuś ma kuzynke o 3 miesiace mlodsza wiec latem moze i biegać razem bedą juz
Stjepa słodkie minki robi twoja Ewcia taka fajniutka ze schrupać ja mozna
monia ale Alunia jest sliczna i jakie super ma włoski i przyznam ze podobna do mamusi
kasia2506 ślicznie wygladasz a coreczka jest sliczniutka , fajnie ze jest w rodzinie takie malenstwo w podobnym wieku do basi , beda fajnie z soba czas spedzać u nas też Kubuś ma kuzynke o 3 miesiace mlodsza wiec latem moze i biegać razem bedą juz
Stjepa słodkie minki robi twoja Ewcia taka fajniutka ze schrupać ja mozna
monia ale Alunia jest sliczna i jakie super ma włoski i przyznam ze podobna do mamusi
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia kuzyneczki ubrane jak siostrzyczki blizniaczkifajne duzo kolorowych zabawek u was
a to nasze najnowsze foteczki
a to nasze najnowsze foteczki
reklama
Podziel się: