reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

ewunia podrzemkowa:

my swiatecznie:

ewka spacerowa:

ewcia zboj:

dlugie troche, ale nie wiem jak zrobic zeby bylo jedno obok drugiego ;-)

reklama
stjepa twoja corcia to moja imienniczka i dlatego tez taka urocza;-):-D;-)fajna jest,marszczy nosek identycznie jak moja Emilka:tak:a ty wygladasz tak mlodziutko,jak starsza siostra a nie mamusia:tak::szok:

Dziękujemy bardzo za komplementy:tak:
Szminka-tak-ten mężczyzna to mój M;-) A nosidełko bardzo dobre, sprawdza się do dziś, choć muszę powiedzieć, że częściej używaliśmy jak Basia była mniejsza (nawet w domu-kiedyś tylko tak zasypiała:szok:)

Stjepa-coś nie mogę Was bliżej obejrzeć, ale z tego co widzę to z Ewci śliczna dziewczynka:happy2:

:-) wlasnie mi usprawnili komplutel, znaczy intjelnjet i moge na luzaku fotki otwierac ...

dziewczyny wygladacie bosko, mlodo, dzieciaki fajniutkie!!!

ja tez mam to nasidlo babybjörna i prawie ze co dzien w uzyciu :tak:

Szmina-ale Emilka jest ciekawa świata;-)

A na moich fotkach Basia z kuzynką Hanią (6 miesięczną):-)

Ostatnia edycja:
szmina Emilcia jest boska i tak samo gmyra w doniczkach za kamyczkami jak moj Kubuś tyle ze grzebie u dziadkow bo my nie mamy

kasia2506 ślicznie wygladasz a coreczka jest sliczniutka , fajnie ze jest w rodzinie takie malenstwo w podobnym wieku do basi , beda fajnie z soba czas spedzać u nas też Kubuś ma kuzynke o 3 miesiace mlodsza wiec latem moze i biegać razem bedą juz :)

Stjepa słodkie minki robi twoja Ewcia taka fajniutka ze schrupać ja mozna

monia ale Alunia jest sliczna i jakie super ma włoski i przyznam ze podobna do mamusi :D

reklama
Szmina,
fotki REWELKA! Moja Alicja też lubi włazić na posłanie naszego psa tylko pies nie jest zachwycony:dry:. Muszę to uwiecznić:-D

Do góry