reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

reklama
aneta fura kubula super
a moja dzis stala w koszyku zakupowym w srodku trzymajac sie tak ze miala niezly widok :tak:i bawiac sie tym co do koszyka wkladam :sorry:

mloda jest czasem boska, wziela np dzis z wozka wyciagnela nosidelko, sama sobie ubrala, oczywiscie zle ale wykombinowala na oba ramiona i taka dumna przyszla do mnie sie pokazac, tak fajnie jak probuje nasladowac :laugh2: albo sobie moja torbe na swoje ramie ubiera, albo naszyjnik przez glowe, probowala dzis tez moje spodnie sobie na glowe ubierac :-D

i bardzo ja interesowalo jak woda sie spuszcza z wanny, gapila sie w otwor :sorry:

Śliczne te Wasze dzieciaczki: Kuba-taki duży chłopiec w tym samochodzie (prawdziwy kierowca;-)), a Emilka-ma bardzo ładne, duże, niebieskie oczy i widać, że to taka mała rozrabiara:-)

monika no nie dziwne ze Alunia lubi kosmetyki:tak:kobieta z niej przeciez:tak:;-):-D

i nasze kolejne fotki
1. Emilcia robi porzadki w swojej garderobie
2. przyjaciolka Emma
3. hmm ciekawe rzeczy ma mama w tej lazience;-)

oooo :-D zdjecie z podpaska baardzo interesujace :-)

moja niestety jest bardziej zaciekawiona szczatka do czyszczenia kibla :wściekła/y:

Monika-ale Ala ma ładne włoski:-)
Szminka-z Emilki prawdziwa kobieta;-)

A ja wklejam kilka fotek Basi (też ze mną):-p

Ostatnia edycja:
szminka - sliczna emilka i jak fajnie odkrywa łazienkowe gadzety:tak:
moniczka - ala bardzo podobna do Ciebie i jakie włoski ma fajne
kasia25 - śliczna basienka no i TY fajna babeczka:tak:i basia tez ma super czuprynke:tak:
anetka - kubus super sie prezentuje w swojej pierwszej bryczce:tak:

reklama
kasia fajna babeczka z ciebie...zawsze podobaly mi sie takie czarnulki:tak:nie nie ja nie z tych bez obaw:no::-pno i Basia slodziutka,ladny nosek ma:tak:a ten mezczyzna w okularchach to twoj M tak?no no fajny facet...a te nosidelko to sie sprawdza? my mamy i nie uzywam:no:

Do góry