reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Mi też czasem promieniuje ale mam dyskopatie w części ledzwiowej i jak mały się jakoś tak ułoży to nogi drentwieja i bóle mam od biodra po pięte.
Magnezu nie lykam jeszcze, skurczy nie mam. Ale czasem czuje jak brzuch twardnieje, ale to podobno ma tak byc.
Teoretycznie tak ma byc tylko ze ja tą szyjke mam skróconą i się trochę boję..

Pola pozdrawia z brzuszka
a8bbe060.jpg

40e89252.jpg

Wizyta super, wszystkie parametry prawidłowe serduszko, nerki, mózg, pępowina, wszystkie płyny w normie i przepływy. Księżniczka waży już 544 g! Także szykuje się duża dzidzia, chociaż Pani ginekolog mówiła, że górnej granicy z wagą nie przekroczyła hehe :) No, ale ma po kim mieć taką wagę :p
Sliczna! I super że zdrowa! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuch mi czasem sie malina ale tylko wtedy jak się młody rozpycha. Tak jakby napieral na część brzucha a potem się układa w innej pozycji i jest spokój. Innego twardnienia nie mam. Nawet nie wiem jak rozpoznać to stawianie się macicy...

Dziewczyny.. ma któraś z Was tak, że mimo suplementacji paskudztwa jakim jest żelazo jego wynik w badaniach krwi się nie zmienia i jest nieco poniżej normy? mam tak od samego początku mimo zwiększenia dawki..
Ja miałam już przed ciążą niedokrwistość z braku żelaza ale mi suplementy pomogły i jest już o wiele lepiej! Brałam biofer z kwasem foliowym i nie miałam po nim żadnych sensacji. Jeśli Tobie nie pomagają to może masz problem z wchlanianiem żelaza albo niedobory wit.b12?

reklama
Do góry