czarrownica
Fanka BB :)
A na zabawy nie mam chęci libido mniej niż zero [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie tak ma byc tylko ze ja tą szyjke mam skróconą i się trochę boję..Mi też czasem promieniuje ale mam dyskopatie w części ledzwiowej i jak mały się jakoś tak ułoży to nogi drentwieja i bóle mam od biodra po pięte.
Magnezu nie lykam jeszcze, skurczy nie mam. Ale czasem czuje jak brzuch twardnieje, ale to podobno ma tak byc.
Ja mam pretekst, a Ty biedna wymówek musisz szukać pA na zabawy nie mam chęci libido mniej niż zero [emoji20]
Sliczna! I super że zdrowa! [emoji4]Pola pozdrawia z brzuszka
Wizyta super, wszystkie parametry prawidłowe serduszko, nerki, mózg, pępowina, wszystkie płyny w normie i przepływy. Księżniczka waży już 544 g! Także szykuje się duża dzidzia, chociaż Pani ginekolog mówiła, że górnej granicy z wagą nie przekroczyła hehe No, ale ma po kim mieć taką wagę
Ojej mogę się z Tobą podzielić moim libido! Mój już ma mnie dosyć! [emoji12]A na zabawy nie mam chęci libido mniej niż zero [emoji20]
Ja miałam już przed ciążą niedokrwistość z braku żelaza ale mi suplementy pomogły i jest już o wiele lepiej! Brałam biofer z kwasem foliowym i nie miałam po nim żadnych sensacji. Jeśli Tobie nie pomagają to może masz problem z wchlanianiem żelaza albo niedobory wit.b12?Dziewczyny.. ma któraś z Was tak, że mimo suplementacji paskudztwa jakim jest żelazo jego wynik w badaniach krwi się nie zmienia i jest nieco poniżej normy? mam tak od samego początku mimo zwiększenia dawki..
Zazdroszcze. Też bym chciała żeby było jak wcześniejOjej mogę się z Tobą podzielić moim libido! Mój już ma mnie dosyć! [emoji12]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Kiepskie wchłanianie można chyba poprawić odpowiednią dietą. Ale aż tak się w temat nie zaglebialam.B12 badałam jest ok, raczej to wchłanianie..