reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Haha ja dalej nie wiem co mam,ale często mowie jak o chlopaku ale nir wiem czy sama od siebie czy przez to ze P nawija ze junior bedzie i kropka. Wyjdzie co wydzie. Jutro badania i musi mu powiedziec ze zdrowe i tyle mnie interesuje:) pierwsze bobo wiec spox pozniej bede pewnie chciala do pary: p

f2w3d5qpiiky2yal.png

reklama
No tak tez zrobilam, tyle ze ja i tak leze srednio 23 h na dobe.. mega uciazliwe to ale ta szyjka nieszczesna :/
Moze jakis gorszy dzien. Rano glowa mnie bolala i zakrecona chodzilam..

A ja dzisiaj lazilam i pierwszy raz bol do nogi mi az promieniowal. Wczesniej gdzies kolo jajnika dziecie lezalo i niewygodnie mi bylo a pozniej noga dziwnie bolala ale przeszlo

f2w3d5qpiiky2yal.png

To promieniowanie to przez rozluznione mięśnie ktore nie podtrzymują kregoslupa tak jak przed ciaza i naciska on na nerw kulszowy. Tak mi moja gin powiedziaka. Tez tak mialam, nieprzyjemny bol. Ale zazwyczaj po odpoczynku przechodzi ;) ja raz ratowalam sie okladami z kapusty :d pomogło.
A macie czasem skurcze.. twardnienie brzucha?

Dobrze wiedziec:)
Moj brzuch sie robi twardy(ze wiem o tym)po zabawie z P tylko ale moj gin co chwile mowi ze jest ok albo ze za twardy a ja nie widze roznicy...tylko magnez co chwile inaczej lykam

f2w3d5qpiiky2yal.png

reklama
Mi też czasem promieniuje ale mam dyskopatie w części ledzwiowej i jak mały się jakoś tak ułoży to nogi drentwieja i bóle mam od biodra po pięte.
Magnezu nie lykam jeszcze, skurczy nie mam. Ale czasem czuje jak brzuch twardnieje, ale to podobno ma tak byc.

Do góry