reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Haha ja dalej nie wiem co mam,ale często mowie jak o chlopaku ale nir wiem czy sama od siebie czy przez to ze P nawija ze junior bedzie i kropka. Wyjdzie co wydzie. Jutro badania i musi mu powiedziec ze zdrowe i tyle mnie interesuje:) pierwsze bobo wiec spox pozniej bede pewnie chciala do pary: p

f2w3d5qpiiky2yal.png

reklama
No tak tez zrobilam, tyle ze ja i tak leze srednio 23 h na dobe.. mega uciazliwe to ale ta szyjka nieszczesna :/
Moze jakis gorszy dzien. Rano glowa mnie bolala i zakrecona chodzilam..

A ja dzisiaj lazilam i pierwszy raz bol do nogi mi az promieniowal. Wczesniej gdzies kolo jajnika dziecie lezalo i niewygodnie mi bylo a pozniej noga dziwnie bolala ale przeszlo

f2w3d5qpiiky2yal.png

To promieniowanie to przez rozluznione mięśnie ktore nie podtrzymują kregoslupa tak jak przed ciaza i naciska on na nerw kulszowy. Tak mi moja gin powiedziaka. Tez tak mialam, nieprzyjemny bol. Ale zazwyczaj po odpoczynku przechodzi ;) ja raz ratowalam sie okladami z kapusty :d pomogło.
A macie czasem skurcze.. twardnienie brzucha?

Dobrze wiedziec:)
Moj brzuch sie robi twardy(ze wiem o tym)po zabawie z P tylko ale moj gin co chwile mowi ze jest ok albo ze za twardy a ja nie widze roznicy...tylko magnez co chwile inaczej lykam

f2w3d5qpiiky2yal.png

reklama
Mi też czasem promieniuje ale mam dyskopatie w części ledzwiowej i jak mały się jakoś tak ułoży to nogi drentwieja i bóle mam od biodra po pięte.
Magnezu nie lykam jeszcze, skurczy nie mam. Ale czasem czuje jak brzuch twardnieje, ale to podobno ma tak byc.

Do góry