a jakie imiona wybraliście?Tak mi sie wydaje ze czkawka na to wyglada...bi tak przez minutę takie podskakiwanie a tak jak sie rusza czy kopie to pojedyncze ruchy a do czkawki to tak jakby ciągiem...mam wsparcie bo może dlatego tez ze mój maz jest innej wiary i kultury trochę boje sie reakcji rodziny jak zareaguje na dobór imion bo juz z mężem wybraliśmy a i nawet jakby jednak lekarz sie pomylił i była dziewczynka to tez mamy warianty dla dziewczynki...a imiona będą połączone z jego kultura i jego wiara jak i moja...także sadze ze nie powinno być tak złe...
reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Ja mam rower stacjonarny. Ale stoi na korytarzu bo w mieszkanku nie mamy miejsca. Także za każdym razem jak chciałam ćwiczyć to mi M wynosił ho do środka. Mam jeszcze steper ale nie przepadam na nim chodzić. Ale pewnie będzie trzeba!Ja nie chce zeby dziecko ze mna w lozku spalo. To jest niebezpieczne tak po1.
W domy mam orbitrek i mam swoja bieznie ale z braku miejsca wyladowala u brat,ale jak tylko sprzedamy to mieszkanie to w domu juz dla niej miejsce znajde
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Ładny brzuszek! [emoji4]Ja to zdjęcie robiłam 19 października koleżanka mówi ze tylko brzuszek rośnie bo tak tyłek i nogi bez zmian ostatni raz jak byłam u położnej w sierpniu czy wrześniu to ważyłam 64 kg....teraz to sie boje jak pójdę ze troszkeee więcej będzie...ale powiem ze nie jem za dużo normalnie może gdybym pracowała to by tez inaczej było...
Ania020317
Zważywszy ze mój maz to muhammad islam i ja muszę jeszcze dowód zmienić a chce mieć dwuczłonowe bo mam tez pochodzenie niemieckie i mam juz zmienione bo tym to będę mieć i jego i moje wiec dzieci będą mieć tak samo...mi dla chłopaka sie podoba Gabriel ze względu ze anioł Gabriel objawił sie Marii a od z od męża to Muhammad wiec będzie Muhammad Gabriel... jeśli sie okaże ze dziewczynka to po jego zmarłej babci Hosana a ja z naszych imion wybrałam Maria wiec Hosana Maria...może to trochę dziwnie wyglądać będzie ale nie chciałam tylko polskich bo jak osiągnie pełnoletność i będzie chciał być chrześcijaninem to nie bardzo muzułmańskie imię tak samo sie tyczy jakby chciał być muzułmaninem to nie bardzo polskie i katolickie a tak połączyliśmy moja wiarę z mężem...a i wyjście mamy tez jeśli chodzi o religie bo zdecydowałam ze sakramenty normalnie będzie mieć jak w katolickim kościele ale uczyć będziemy go tak samo mojej i jego religii i kultury a w wieku 18 lat sam zdecyduje jaka wiarę chce obrać...a jakie imiona wybraliście?
Ania020317
Dzięki mój maz żartuje ze żebym pod koniec ciąży nie miała tak ze tyle ile wzrostu taki obwód brzucha będę mieć...ale cicho liczę ze brzuszek juz tak bardzo nie urośnie
Kleinekatia
to ładny kompromis wypracowaliścieZważywszy ze mój maz to muhammad islam i ja muszę jeszcze dowód zmienić a chce mieć dwuczłonowe bo mam tez pochodzenie niemieckie i mam juz zmienione bo tym to będę mieć i jego i moje wiec dzieci będą mieć tak samo...mi dla chłopaka sie podoba Gabriel ze względu ze anioł Gabriel objawił sie Marii a od z od męża to Muhammad wiec będzie Muhammad Gabriel... jeśli sie okaże ze dziewczynka to po jego zmarłej babci Hosana a ja z naszych imion wybrałam Maria wiec Hosana Maria...może to trochę dziwnie wyglądać będzie ale nie chciałam tylko polskich bo jak osiągnie pełnoletność i będzie chciał być chrześcijaninem to nie bardzo muzułmańskie imię tak samo sie tyczy jakby chciał być muzułmaninem to nie bardzo polskie i katolickie a tak połączyliśmy moja wiarę z mężem...a i wyjście mamy tez jeśli chodzi o religie bo zdecydowałam ze sakramenty normalnie będzie mieć jak w katolickim kościele ale uczyć będziemy go tak samo mojej i jego religii i kultury a w wieku 18 lat sam zdecyduje jaka wiarę chce obrać...
Ania020317
Powiem ci ze my dużo rozmawiamy o mojej i jego wierze i on nawet mi zaproponował aby dziecko było tak jak ja katolikiem ale ja tak myśle ze jaka mam pewność ze później jak będzie starszy nie będzie miał pretensji ze nie może wyznawać religi ojca...dlatego stwierdziłam ze jak będzie pełnoletni to sam zdecyduje...planujemy tez wziasc ślub kościelny ale to nie prędzej niż za min 3 lata bo musimy najpierw zarobić na niego a poza tym na pierwszy plan idzie wychowanie dziecka...powiem wam ze naprawdę bardzo dobrze trafiłam w wyborze partnera życiowego..i szczerze nie zamieniłabym go na nikogo innego...tylko on wie jak zmienić mi nastrój z ogromnego dola i to on sprawia ze sie uśmiecham...to ładny kompromis wypracowaliście
A'gusia
powiem wam ze naprawdę bardzo dobrze trafiłam w wyborze partnera życiowego..i szczerze nie zamieniłabym go na nikogo innego...tylko on wie jak zmienić mi nastrój z ogromnego dola i to on sprawia ze sie uśmiecham...
Pięknie jest słyszeć takie slowa! Gratuluję takiej miłości i związku! I nawet jak będzie ciężko to razem wszystko pdzetrwacie! [emoji4]
reklama
emilja0308