reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

hej . Podczytalam Wasz watek przy Kawce i może troche podniosę na duchu.
ja tez mialam taka sytuacje jak pisze Dzoł. Musialam przyjść po tyg od wizyty niestety serduszka nie bylo ..kazal mi znow przyjść po tyg i okazali sie ze wszytsko jest ok !serduszko jest i pięknie bije.wiec spokojnie uzbrój sie w cierpliwość napewno pojawi sie serduszko ,kartę ciąży zalozono mi dopiero 6tygi5d . Dziś jestem mama 5mc chlopca:)
wiec trzymam kciuki i powodzenia wszystkim Mamusia życzę!:)

reklama
u mnie 5 wg usg ... według miesiączki 5tydzień i 5 dzień więc już prawie 6 tydzień i sam pęcherzyk :(
Zarodek pojawił sie w 6 tygodniu i 1 dzień. Mój lekarz mnie ciąga na wizyty co tydzień. Mówi, ze jak pojawi sie serduszko to będzie juz spokojny. Może i tak, a może chodzi mu tylko o kasę? W każdym razie biegam co chwile, bo sama umieram z niepokoju czy wszystko jest ok. Tym bardziej, ze u mnie występuje brązowe plamienie :-(

Kochane! Moja przyjaciółka zobaczyła oba serduszka (teraz jest w drugiej ciąży) dopiero na koniec 7tygodnia :) głowa do góry! Przecież teraz nasze fasolki zmieniają się z dnia na dzień :) ja idąc nie spodziewałam się serca, wygnała mnie infekcja do lekarza na wcześniejszą wizytę :) ale to był już prawie 7tydzień (i dobre 4tyg od zapłodnienia przy moich krótkich 25-26dniowych cyklach) :) będzie dobrze!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje sie po wizycie :) wg usg 6 tyg, wg miesiączki 5 tyg i 1d, serduszka jeszcze nie było widać ale zarodek jest :) nie dostałam ani zwolnienia ani karty ciazy. Kolejna wizyta prywatnie w poniedziałek a 18.07 państwowo i juz ma byc serduszko [emoji3]
1467910633-kpiits.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super zdjęcia!
Dziewczyny spokojnie serduszka napewno się pojawią! Nie ma innej opcji. Ja też czekam i to do 25.07!!!!

Dziewczyny uspokujcie sie. Ja wam coś opowiem. Jakoś jeszcze na tydzień przed okresem tkneło mnie ze chyba jestem w ciąży. Poszlam robić betę. Jeden wynik 28 drugi 90 trzeci 230 w odstępach 2 dniowych. Wiec polecialam prywatnie do gina. Jak stwierdził nic nie widac tylko endometrium 12 mm. Ale ciąża mogla obejrzeć juz w jajowodzie nic nie wiadomo. Gdzieś po tygodniu boli mnie lewy jajnik jak cholera aż sie zwijam wiec jade na pogotowie łamiąc wszystkie przepisy. Wpadam a tam pielęgniarki mówią ze to nie do ginekologa tylko internista. Ale po tym jak nalegalam wylaly mnie na ginekologie. Tam gadam z lekarzem a on mówi ze może mnie przyjac na oddział bo ot tak badan nie moze mi zrobić bo to nie poradnia ale chyba widział łzy w moich oczach i zrobił mi badania. Wyszło ze jest 4 tydzien i 3 dni i tylko pęcherzyk i ze ciąża o tydzień młodsza niż z OM. A dziś 11 dni później zachodze do lekarza ciąża dalej niby młodsza a sercho jest i wszystko gra. Także wszystkie głowy do góry i do przodu. Buziaki

reklama
Do góry