reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
jestem juz po wizycie i mam mieszane uczucia :( Lekarz potwierdził ciążę, z usg wychodzi 5 tydzień pęcherzyk piękny ale zarodka jeszcze nie widać, powiedział że mam przyjść za 2 tygodnie to powinno już wszystko być i założy mi kartę ciąży ... ale może też się okazać że to puste jajo ale mam być dobrej myśli bo niby ma prawo jeszcze nie być widać zarodka. :( także w nerwach czekam do 21 lipca.

jestem juz po wizycie i mam mieszane uczucia :( Lekarz potwierdził ciążę, z usg wychodzi 5 tydzień pęcherzyk piękny ale zarodka jeszcze nie widać, powiedział że mam przyjść za 2 tygodnie to powinno już wszystko być i założy mi kartę ciąży ... ale może też się okazać że to puste jajo ale mam być dobrej myśli bo niby ma prawo jeszcze nie być widać zarodka. :( także w nerwach czekam do 21 lipca.
Ojj, kochana, może później doszło do zagnieżdżenia i bąbel będzie troszkę młodszy niż wychodzi z miesiączki. Na pewno za dwa tygodnie zobaczysz śliczne bijące serduszko! :) Trzymam kciuki!

U mnie tez we wtorek byl tylko pecherzyk. Mam przyjsc 18-go.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Heh dzieki. Ja za Ciebie tez. Jeszcze sa jakies dziewczyny co maja w tym samym okresie usg ale tyle ich jest, ze nie pamietam ktore to [emoji3]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie równo w 5 tygodniu nawet pęcherzyka nie bylo widac!!! Po kilku dniach pojawił sie, a w 6 tyg zarodek, teraz czekam do soboty na serduszko.

reklama
U mnie równo w 5 tygodniu nawet pęcherzyka nie bylo widac!!! Po kilku dniach pojawił sie, a w 6 tyg zarodek, teraz czekam do soboty na serduszko.

u mnie 5 wg usg ... według miesiączki 5tydzień i 5 dzień więc już prawie 6 tydzień i sam pęcherzyk :(

Do góry