reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Ciocia ma bliźniaki i teraz kuzynowi urodziły się bliźniaki (ale to raczej nie dzięki kuzynowi ;) )
A tu jest mój brzusio z zeszłego tygodnia... teraz fotkę będę pstrykać w 20tc :)Zobacz załącznik 774624
Ooo to może za drugą ciążą trafią się bliźniaki hihi :D
Super brzusio, sporawy już <3

My z mężem będziemy robić zdjęcia, jak coś zacznie już widać chcemy mieć taką pamiątkę - fotka żony kolegi https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn....=628416d90c3cf6a54dec813fa14fd856&oe=588687A3

reklama
świetna ta fotka :)
Mi brzuszek wydyma po całym dniu najbardziej i wtedy to jakby go widać :)
13tc2d_3.jpg

Załączniki

• 13tc2d_3.jpg
    13tc2d_3.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 1 362
Ja też rano mam mniejszy brzuszek niz wieczorem :) Wieczorem czasem jest taki aż nadęty a rano znów mniejszy :) Dziś spędziłam dzien na wsi na świeżym powietrzu, zrobiłam pamiątkową fotkę brzuszka z poczatku 17 tc, z moją ulubioną klaczką :) ... tyle z jazdy konnej mi teraz zostało, kontakty naziemne ;) ale jeśli faktycznie będzie córka to jest szansa że też będzie miłośniczką koni :D :D :D
2.jpg

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    99,7 KB · Wyświetleń: 1 352
Ja też rano mam mniejszy brzuszek niz wieczorem :) Wieczorem czasem jest taki aż nadęty a rano znów mniejszy :) Dziś spędziłam dzien na wsi na świeżym powietrzu, zrobiłam pamiątkową fotkę brzuszka z poczatku 17 tc, z moją ulubioną klaczką :) ... tyle z jazdy konnej mi teraz zostało, kontakty naziemne ;) ale jeśli faktycznie będzie córka to jest szansa że też będzie miłośniczką koni :D :D :D Zobacz załącznik 774934
to moze podpowiesz, mi jak oswoic doroslego mezczyzne z konmi;) moj Sz. tak sie boi koni...

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

to moze podpowiesz, mi jak oswoic doroslego mezczyzne z konmi;) moj Sz. tak sie boi koni...

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że ... albo kogoś ciągnie do koni albo nie ;) mój mąż siedział raz w siodle bo chciał i na tym się skończyło :) a jakbym miała go przeonac to dalabym marchewke by nakarmil te mniejsze (koniki polskie, hucuły, kucyki) -dzieciom to sprawia frajde to pewnie i duzemu chlopcu tez ;) jesc koniowi dajemy na prostej dloni bo koń nie widzi co chwyta ząbkami ;)

reklama
1474921160-ojic42.jpeg

Ja mojego (sam chciał) wsadziłem na spokojną klacz i już za pierwszym razem kłusował na lonży :) zakochany ale kobylka taka spokojna że nic jej nie ruszało :) jak widać przygotowani byliśmy fest- dżinsy zaciągnięte, skarpety - obtarło go nieźle :) też się bal koni, a z taką przytulaśną spokojną klaczą się dogadali :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry