emilja0308
Fanka BB :)
U mnie juz pomalu widac choc narazie wygladam jak utyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zupełnie jak ja ;-)U mnie juz pomalu widac choc narazie wygladam jak utyta
Dziękujemy właśnie siedzimy i myślimy nad imieniem dla córeczki ale kurcze chyba dopiero po następnym USG zakoduję że to na bank dziewczynka bo ten obraz dla mnie jednoznaczny nie jest a w 12 tc i 5 dni było podejrzenie chłopca Chciałabym mieć i córkę i syna szkoda że za jednym razem się nie udałoU nas w 14 tygodniu padła pierwsza prognoza, dziewczynka. Wiadomo, ze nie na 100%. Nie wiem czy coś tam dojrzała ginekolog czy nie na tym etapie jedno i drugie ma siusiaka, ale wyrostek płciowy pod innym katem. Na zdjęciach, które posiadamy akurat nóżki przysłaniają- mamy ujęcia z boku.
Takich z dołu jeszcze nam nie robili
Gratuluje córeczki
Ja narazie się nie nastawiam jeszcze, że może być córeczka-chociaż bardzo bym chciała :-)Dziękujemy właśnie siedzimy i myślimy nad imieniem dla córeczki ale kurcze chyba dopiero po następnym USG zakoduję że to na bank dziewczynka bo ten obraz dla mnie jednoznaczny nie jest a w 12 tc i 5 dni było podejrzenie chłopca Chciałabym mieć i córkę i syna szkoda że za jednym razem się nie udało
Ciocia ma bliźniaki i teraz kuzynowi urodziły się bliźniaki (ale to raczej nie dzięki kuzynowi )Ja narazie się nie nastawiam jeszcze, że może być córeczka-chociaż bardzo bym chciała :-)
Zobaczymy co będzie dalej, wierzę że się nie zmieni
To ładnie, że najpierw podejrzenie na chłopczyka ja drugiego mogę mieć synusia Macie w rodzinie bliźniaki?