Wiesz co, tak do końca mi nie odpowiedział nic na to plamienie , chyba za dużo tam nie dojrzał na tym usg. Tylko zapytał czy to plamienie takie brunatne, ja mu potwierdziłam. Kazał się oszczędzać,nie uprawiać seksu. Mi one ustąpiły wczoraj i dziś. Powiem Ci też że nie wiem czy one nie były spowodowane tym, że byłam dość mocno przeziębiona i miałam duszący kaszel ( co powodowało napięcie brzucha) tak sobie tu sama domniemywam,ale co naprawdę się zadziało to nie wiem.na ostatnim usg moje dziciatko miało 6mm :-) takze mamy zbliżone wymiary. Oprócz tego również mam delikatne brązowe plemienia, które nie dają mi spokoju. Miałam małego krwiaczka i lekarz sugeruje, ze w ten sposób macica sie oczyszcza, aczkolwiek dla mnie to i tak jest powód do niepokoju, bo to juz dość dlugo trwa. Również biorę duphaston 2x dziennie, ale nie widzę jakiejś poprawy. Co Tobie mówił lekarz na te plemienia?
reklama
eveee
Moderatorka
Super. Gratuluję. [emoji4]U mnie już po na szczęście wszystko dobrze, serduszko pięknie bije według usg 6t0d czyli 5 dni młodsza ciąża niż według om.
Maleństwo mierzy 5,5mm
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Super dziewczyny. U mnie powinien byc 8 tydzień a jest 7 ale wszystko ok. Maluś ma 8.9 mm
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Carolajna32
Fanka BB :)
Jestem po usg. Pęcherzyk urósł ładnie, jest ciałko żółte i mała kropka, która powinna być zarodkiem za kilka dni
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Hymmm tak się zastanawiam, trzeba wszystkie badania powtarzać? Np toksoplazmoze skoro wynik jednoznacznie wskazywał na dawne przechodzenie.?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Jestem po usg. Pęcherzyk urósł ładnie, jest ciałko żółte i mała kropka, która powinna być zarodkiem za kilka dni
U mnie tez byla taka kropka [emoji6] kiedy mialas @? Ja 2.06.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Gratuluję :-)Jestem po usg. Pęcherzyk urósł ładnie, jest ciałko żółte i mała kropka, która powinna być zarodkiem za kilka dni
Carolajna32
dżoł
Ja 18.07. Mam nadzieje ze w poniedzialek zobacze juz serduszko.
reklama
Carolajna32
Powinno być, trzymam kciuki.Ja 18.07. Mam nadzieje ze w poniedzialek zobacze juz serduszko.
Ja we wtorek idę