reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze szpitalne i porodówkowe opowieści :-D

mitaginko, mi sie udawalo zabezpieczac tak przez ponad 2 lata ;-) i poszlo! ale fakt, ze cos nie moglam dojsc do gina na zalozenie spirali i nie chce brac tabsow. za to bez gumki nie bylo w ogole gadki, chyba ze w zupelnie bezpiecznym okresie.. szkoda, ze ten zupelnie bezpieczny okres, jak sie okazuje, w ogole nie istnieje :-D

reklama
o i takiego posta właśnie oczekiwałam. W 100% mnie satysfakcjonuje ta teoria:-)

noramlnie wczoraj mówie wam leży ten maleńki koło mnie (koleżanki synek 3,5 m-ca), a ja nic, żadnego takiego gugania do niego czy pieszczenia, troche mnie to zaniepokoiło, że jakaś oziebła dzieciowo jestem, a na 3 tyg przed porodem to może powinno mi sie juz coś włączyć....

ale morgaine mówi że będzie OK, to ja sie tego trzymam! :-D

ps: ojoj, a tu nowe posty, a mój miały być pod morgaine:-), eh no wiadomo BB sprinterki

morgaine ja mysle, ze gdybys naprawde nie chciała kolejnej ciazy, to bys sie zabezpieczała NA MAXA wszystkimi mozliwymi sposobami ;) ja na pewno bym tak zrobiła

ta masz racje. ja nawet czwarte dziecie do siebie dopuszczam:-D byleby bylo zdrowie i kasa. niestety kasę też trzeba brać pod uwagę albo przede wszystkim!!

ale Mlody pojawil sie bo tabletki leżały w szafie, hahaha zapomniałam wziąć jak się zaczął okres i do następnej miesiaczki juz nie doczekalam....

a teraz tabsów nie uznaje, spirali tez nie...ale sex lubię hahah:-D

antonina takie nieudolne matki są najlepsze;-)
nie chce sie gotowac? mamy mleczne kanapki:-)
nie chcesz sie dzisiaj kąpać? to ubierz piżame :-D

hahahah

dobra bez przegięć, przykładna matka polka jestem :-D

Ha jak tu nie panikować jak moje słoniątko już 4 kilo waży? Kacper ważył tylko 3 a mnie porozrywało w każdą stronę to co teraz będzie? Ja chcę już rodzić bo później boję się że będą mi chcieli cc zrobić a ja nie chcę !

Marma weź sobie dziołuszka 1 łyżkę oleju rycynowego zapodaj a jeszcze dzisiaj będziesz miała bejbe!!!

edit: dwa razy tak robiłam i M teraz też mi radzi, bo przynajmniej wiesz kiedy urodzisz i nie żyjesz w stresie:-) prawie jak planowane cc hahah

Morgaine mnie wszyscy mówia, ze dziwna jestem bo się porodu nie mogę doczekać, nie żeby już byc po tylko zeby wiedzieć jak to jest, koleżanki mi mówią, ze to tak bolało, ze nie dawały rady, a Ja jak zwykle chcę wszystkim udowodnić, ze sie da spokojnie, bez znieczulenia i że ten ból jest do przeżycia, i ze będę karmić piersią, mimo, że koleżanki twierdzą, że się nie dało, ech moja chora ambicja... chociaż ta moja ambicja pomogła mi zdać maturę na 5, zdac na prawko za 1 razem (jedyna z grupy) i jeszcze parę innych, to moze ona nie taka zła... tym razem też mi pomoze i wszystko ułoży sie tak jak chcę, bo w to bardzo wierzę :)

baby jeśli w to wierzysz to na pewno tak będzie;-)

ja też wierzę, szybko, łatwo, lekko:)
nei mam zamiaru się męczyć jak jakiś hero na tej porodówce. tchórzem jestem, bólu się boję to ma być szybko!!

reklama
Do góry