reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Nato imponujaca lista, gratulacje dla Majeczki
Wiecie, ja kombinowałam jakby zrobić listę z osiągnięciami. Nie wiem czy uda mi się wyjaśnić (38,2 C robi swoje), chodzi mi o liste dzieci a nie umiejetności i przy każdym dziecku info w stylu: pierwszy krok, pierwsze słowo, raczkowanie, czy cuś. Ale to chyba za skomplikowane :zawstydzona/y:.
Wlasnie ja jakis czas temu przy raczkowaniu mialam taki pomysl, najwazniejsze daty: pierwsze raczki, wstanie, kroczek, tylko teraz czesc z nas pewnie tych dat juz nie pamieta, choc ja skrupulatnie notuje. wiec teraz co najwyzej mozemy sobie ponotowac ile czau uplynelo pomiedzy pierwszym wstaniem, ew. samodzielnym staniem a pierwszym kroczkiem.

reklama
super pomysł z ta lista teraz będę musiała przeszperać na forum kiedy sie chwaliłam osiągnięciami córci, żebym mogła sie dopisać do listy:-) tzn Maja

Jasio SAM WSTAL!!!! Oczywiscie trzymajac sie :happy:

Normalnie nie wierze - od 3 dni ladnie klekal ale nie sadzilam ze tak szybko wstanie :-)
Oczywiscie pierwsze wstanie mnie ominelo bo swiadkiem tego wydarzenia byla niania...
No ale ja potem widzialam kilka powtorek - przy sofie i w jego lozeczku :-)
Ostatnie wstanie mialo miejsce jak go polozylam spac... :laugh2:

reklama
Jasienku nasz drogi strasznie Cie sciskam, ze ten dzisiejszy wyczyn i bardzo mi poprawiles humor tym faktem. buziaki dla ciebie.
mamuska Jasiowa przyjm ogromne gratulacje od nas.

ech wielka radocha.

Do góry