reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

To zdolniacha z Kacpra :-)

Szerlock - na pewno sie doczekasz tego "mama" szybciej niz myslisz :tak:

A moj leniuch i antytalent do pelzania wyrywa mi sie do stawania :szok: Jak siedzi to rece wyciaga, a jak go chwytam za rece to sie podciaga i kilka razy udalo m isie wstac :-) No i ladnie stoi oparty o oparcie sofy i nawet rozglada sie na boki nie tracac rownowagi... No i jak go sadzam na nocnik to z uporem maniaka trzyma nogi wyprostowane i usiasc nie chce. A jak mial dzis przed soba krzeslo jak siedzial na tym nocniku to sam sie usilowal podciagac...:shocked2:

No to chyba bedzie zdecydowanie nieraczkujacym majowym chlopakiem... Dysleksja jak w banku... :-p:-p:-p:-p

reklama
MYSZ , moja córka NIGDY nie raczkowała dziś ma średnią 5,45 i stypendium naukowe!!!:cool2:
daj Małemu spokój, na wszystko przyjdzie czas , każde dziecko jest inne... co nie znaczy - że gorsze...;-)

mysz ja nie raczkowalam i nie mam dysleksji

dzisiaj Olus zaliczyl pierwszy upadek z lozka, zawsze go bardzo pilnowalam a dzisiaj nawet razem z mezem a i tak nie udalo sie tego uniknac, oczywiscie obwiniam siebie bo moglam go zlapac ale nie zdazylam i na dodatek spadl nie na dywan, dobrze ze lozko niskie

a do nowych osiagniec zaliczam mowienie mama i wylaczanie tv dziadkowi

gratulujemy nowych osiagniec!!! u nas raczkowania brak, Sönki pupcie do gory podnosci, w pozycji do raczkowania stoi, ale sie nie przemieszcza w ten sposob, ani do przodu, ani do tylu, woli sie rzucac w przod, albo pelzac do tylu. Za rto oboje powtarzaja ladnie mamamamamma...tyle tylko,ze na tym etapie mama to ja, mama to pies, mama to tata i mama to wszystko dookola. Na swiadome mama chyba jeszcze troche poczekam:)

Zielono mi bynajmniej nie masz powodów do zmartwien, ze chlopcy jeszcze nie za bardzo mobilni, przynajmniej masz spokój :) A na zdjeciu chlopcy wygladają jakby raczkowali.
U nas odchodziła dziś zabawa w chowanego i ganianego (ja synkowi uciekałam albo się mu chowałam, a on mnie szukał)

u nas wczoraj były tanca- mały jak słyszy muzuke to wstaje (oczywiscie jeszcze musi miec oparcie) i ugina kolanka - taki taniec wygibaniec :).
No i jak cos mu sie podoba to mówi haha:)
I jeszcze zgrzyta zebami (az mi ciary chodza)

kacper na razie przestał zgrzytac zebami, ale rzeczywiscie okropne to. ciekawe z jakiego powodu tak robią - czy tak sobie?

proszę, proszę juz tancerza macie, no to jesczze troche i do ju ken densu go dajcie:-D:-D:-D

ewitka to super zabawa. pamietam ja z dziecinstawa, ale bylam starsza oczywiscie niz nasze smyki.

a u nas dzisiaj upiorna pogoda - mega wichura poplątana ze śniegiem i deszczem - brrrrr...
siedzimy w domku i niespacerkujemy:-:)-:)-(

u nas tez wieje dosc solidnie i poszlismy tylko na krociotki spacer, bo nie pada. jakies 20min bylismy.

co do baseny - joanko super, ze małemu sie podobało i bardzo dobrze, ze chodzicie. my chcemy tez chodzic, ale jak ciut cieplej bedzie. to naprawde musi byc wielka atrakcja.

dziewczyny niezłe niespodzianki pod prysznicami.:-D

reklama
A my własnie wrócilismy z prawie dwugodzinnego spacerku. Wiatr wieje, ale ładnie słońce świeci i jest nawet przyjemnie. Synuś spał sobie na spacerku 1,5h, a teraz obiadek.
A o ktorej w wychodzicie na spacerki i jak to się ma do drzemek i obiadku?

Do góry