reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Aletko mnie wycięło z butów. Gartulacje dla synia zdolniacha.
RAfał jet teraz na etapie mamamaama. I jak chce jeść to woła am am mam mam

reklama
a my z Jasiem bawilismy sie dzis w swiadome a-kuku :-) Swiadome czyli jak ja kilka razy zakrylam glowe pielucha (tetrowa oczywiscie :-D) i Jasio mi ja sciagnal smiejac sie to potem bylo tak ze Jasio sam na swoja glowe zakladal pieluche i po chwili uchachany sam ja sobie sciagal :-)

no patrzaj jakiego ty masz zdolnego synusia, sadze, ze po genialnej mamusi. nie dosc, ze chodzi od dawna to jeszcze gada. moj tylko gada, a chodzic sam na razie nie ma zamiaru. oczywiscie bardz mocno gratulujemy.

nato - dobrze jest gadac kazda pierdole dziecku, ktora np. normalnie bysmy przemilczały - ot, takie nasze mysli. ja tez bardzo duzo rozmawiam z kapunia i widzę, ze sa efekty. dzisiejszy to jest np. ko ko ko - ze kurka tak robi - pytam jak robi kurka, a on ko, ko, ko. uśmiać się mozna, żałuje, ze zrobil to tak niespodziewanie, ze nie zdązyłam uchwycic na filmiku. ale ogolnie po wcześniejszych jego gadkach teraz jest przerwa i ew. drobiazgi, własnie typu ko, ko, ko.

i jeszcze cos - aletko jak ja komus opowiadam, ze jeden chłopczyk (czyli twoj synus)chodzi juz z miesiac sam to ludzie nie wierzą mi, powaznie. kazdy jest zadziwiony.

ps. to dziwne bardzo, ze napisałam pierdole, oczywiscie w sensie pierdołe, ale jak dusze alt to mi komp dziczeje, wiec piszę bez głownie, i nie zostalo to wygwiazdkowane

Nie no... co ja tu czytam Brawo Aletko:-D

Ja to się chyba oficjalnie zapisze do maja 2008 moze tam troche poprzodujemy:sorry2: u nas tylko ghi kiii riii itp Może Quintuś jak pojdzie do przedszkola to troche podgoni:dry:, no zapisany Quintus na styczeń 2010;-) no i na cały dzien od 8.00 do 15.00:szok:

my tez juz dawno p ospacerze jestesmy - Jasio obudzil sie okolo 7:30 no a ja zwloklam sie przed 8:00. Jakos sie wyzbieralismy i byl mini spacerek z przewaga zakupow :zawstydzona/y: Moze popoludniu jeszcze raz wyjdziemy :confused:

My przeważnie po drzemce poobiedniej wychodzimy na spacerek chyba ze musze cos na miescie załatwic to wczesniej ale i tak po obiadku jeszcze raz wychodzimy ale juz do parku

Aniu to u Was juz sa zapisy na 2010?:szok: moze ja tez powinnm sie zorientować jak to jest z tym przedszkolem zebym z reką w nocniku sie nie obudziła:baffled:

No nie mogę wyjść z podziwu dla Aletkowego Synka nie dość że chodzić zaczął ekspresem to juz mówi no brawo:)

Maja tylko jak chce jeść to umie powiedzieć mniam a tak to tatata , bababa i inne słowa mama nie chce za chiny powiedzieć

Zaniu - jak ja bylam sie na jeseni zapytac w przedszkolu o zapisy na wrzesien 2010 to kazali przyjsc na wiosne i jzu zapisac. Nie wiem jak w UK to wyglada, ale w Polsce o przedszkole jest ciezko...
Choc teraz moze bedzie troche lepiej jak we wrzesniu 2009 szesciolatki pojda do szkol. :confused:

reklama
Do góry