reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

kacperek jest wysoki i u nas konieczne bylo opuszczenie na sam dol, bo na srednim poziomie mial szczebelki prawie przy pasie.

z naszych osiągnięc to pokazywanie dzidzi, pani, pieska i inne o co sie zapytamy. poza tym zaczął mowic niam niam, gdy chce jesc i gdy je

reklama
ewula, ależ ci zazdroszczę kurde. kacpere nigdy, ale to nigdy nie powiedzial mama, ani nic podobnie brzmiącego. wszystkich mowi, tlyko mnie nie, a jedynie po imieniu.

krupko - gratulacje dla pełzaczka, lepiej pozno niz wcale, bo bys sie martwila, a tak sama radocha i tlyko oczy trza miec wszędzie:-D

Z tym mama mamma to myśle że to zasługa babci ( to z nią przesiaduje całymi dniami). Bo on tylko baba baba mówił a babcia do niego mama mama i chyba załapał. Dziś wróciłam późno z pracy i on do mnie mamamamamama. Czekałam na ta chwilę prawie 10 miesięcy. Oby do jutra nie zapomniał.

no co ty ewula - na pewno bedzie cwiczyl codziennie i tego jzu nigdy nie zapomni :-)
Jasio jakos tak niesmialo tez zaczyna "mamowac" aczkolwiek "baba" jest na pierwsyzm miejscu :-)
Krupko - gratulacje dla Szymonka - ja chyba sie prawdziwego pelzania i raczkowania nie doczekam - stac chce Jasio i juz :-D A jak go klade to jakos sie przemieszcza ale bardziej na zasadzie obrotow z brzucha na plecy i na odwrot no i czasem udaje mu sie troche poslizgac po panelach jak sie sturla z dywanu.

reklama
No u nas też, im bardziej usiłują uzyskać od niego mama tym lepiej mówi dziadzia, tata, baba. Zaraz pewnie będzie opiopi i biabia (opis i łatek zwany białym) no i wszyscy domownicy prucz mamy uchonorowani...

Do góry