reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

gratulacje dla madrych dzieciaczków :)

A u nas WOjteszek mówi dzis takie coa A ba ba a ba ba, no i od wczoraj slicznine bawi sie samochodzikiem - jak lezy na brzuszku to kładzie na nim raczke i popycha zeby pojechał :)

reklama
A czy wasze dzieci pokazują wam język? Bo mój od wczoraj robi to namietnie- a jaką ma radoche przy tym!! :-D

No to Quinten znów nas zaskoczył :tak: Brawo!!:-)

i my gratulujemy nowych ociagniec!:tak:

Sönke bawil sie ostatnio z naszym psiakiem:-DLezal na brzuszku na kanapie, a psina z pilka przychodzila i kladla mu przed oczkami. Synus chcial pileczke koniecznie chwycic, a ze raczki za male to spychal ja z powrotem na podloge. psina miala radosc, bo mogla po pilke pobiegac, a i Sönke szczesliwy :tak:Czasami tak niewiele do szczescia potrzeba:-)

i my gratulujemy nowych ociagniec!:tak:

Sönke bawil sie ostatnio z naszym psiakiem:-DLezal na brzuszku na kanapie, a psina z pilka przychodzila i kladla mu przed oczkami. Synus chcial pileczke koniecznie chwycic, a ze raczki za male to spychal ja z powrotem na podloge. psina miala radosc, bo mogla po pilke pobiegac, a i Sönke szczesliwy :tak:Czasami tak niewiele do szczescia potrzeba:-)

super musiało to wyglądać:-D, też chcemy mieć pieska ale dopiero jak przeprowadzimy się na swoje bo teraz wynajmujemy i właściciel się nie zgadza na zwierzę :no:z jednej strony nie dziwię mu się ale z drugiej jak my tu w tym domu mieszkamy już 4 rok to cholerka mógłby iść na ustępstwa, tym bardziej że wziął kasę na szkody i zniszczenia

my tez wynajmujemy, ale wlasciciel nie mieli nic przeciwko temu, a psiaki mamy dwa:-D Sama sie zdziwilam, ze nie robili problemow, bo poprzedni lokatorzy zostawili dom w ruinie, przy wyprowadzce zabrali wszystko, co tylko sie dalo:no:Takze zanim sie wprowadzilismy byl najpierw potrzebny gruntowny remont. Ale psiaki grzeczne, szkod nie robia, my tez spokojni, wiec wlasciciele zadowoleni:)

Olus kreci glowka "nie nie" i nauczyl sie wrzucac klocki do tej zyrafy z fisher price, powtarza mamamamam, bababaab i dadadadda i tak fajnie piszczy i ma przy tym mnostwo radochy

nie bylo mnie kilka dni, zaglądam w wątek...i co widzę-nieżle sobie poczynają te wasze maluchy

Igor nie robi tosi-tosi:-( papa tym bardziej:-(
, zabawek też nie wyrzuca...raczej je odpycha- bo wie że jak wciskam mu zabawke to po to żeby go zostawić z nia w foteliku

za to kombinuje z raczkowanie...powoli sam przybiera pozycje "na raka"- zarowno z brzucha jak i z siedzenia (choć przy tym ostatnim na ogół jedna noga jakoś nie chce się odwrócić..i zosstaje w takiej dziwnej pozycji- jedna noga do przodu nadal wygięta a druga do tyłu:-D)..."pompuje"....w pozycji naraka też sie trzyma, tylko ni ****a nie wie co dalej ma robić(więc jak głupia latam po mieszkaniu na czworaka udając psa i kota na zmane:-D...a on jakoś i tak nie kuma)
a i jeszcze jak wdrapuje się na mnie to na ogół na prostych nogach staje

A! Igor ma nowego kolege- zaprzyjażnił się ze swoim cieniem;-)..godzinami mógł by znim podskakiwać i machać łapkami (pod warunkiem że ten drugi robi to samo;-):-D)

reklama
Do góry