reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

MamoQ twój synuś jest naprawdę wyczynowiec, jak turla się pomimo tego, że buciki mu przeszkadzają.
.

Ewitko do zabawy na macie buty mu zdejmuję i mamy nowe zalecenia na 16 godz, więc przez 8 godz nadgania teraz 6 miesięcy;-),

Kasro Quinten też umie podpierać się jedną ręką na boku, wyglada to tak jakby leżał na plarzy:-D.

Ale u nas nic samo z siebie nie wyjdzie, wszystko to jest praca rehabilitantki przez 1 godz dziennie i jeszcze moja dwa razy dziennie po 30 minut.
Nad każdym dla nas wydającym się naturalnym odruchem my musimy pracować poprostu go nauczyć, jeżeli jest możliwe. Ale robimy co możemy i naprawdę na 200%:-).

reklama
Klaskania go nie uczylam, wiec oczywiscie nie potrafi :sorry2:

Ja swojego synka też nie uczyłam, a umie!! :tak: Nie wiem jak się nauczył i na dodatek nie zauważyłam, że to robi!! - sąsiadka z sali podczas badań w szpitalu zwróciła mi na to uwagę :zawstydzona/y: Cudnie wygląda, jak leży i bije sobie brawo :-D

u nas WOjtek wczoraj zasmiewał sie na cały głos- wczesniej to robił ale tylko chwilke a wczoraj jak zobaczył podskakujacego tate to sie rechotał z 5min. Ale slicznie sie smieje az miło było posłuchac

Zostałam dzisiaj po raz pierwszy ugryziona w palec - nareszcie załapał po co mu coś w buzi urosło :-D
No i opanował przydatną umiejętność, która doprowadza mnie do lekkiej furii, a mianowicie świadomego zwalniania uchwytu. Patrzy mi w oczy i z premedytacją upuszcza grzechotkę na podłogę. Znalazłam w tym jeden pozytyw - skłony poćwiczę :-D:cool:

reklama
No to Rafał już od dawna dba o linię wszystkich domowników bo zrzucanie na podłogę wszystkiego co ma w zasięgu ręki stało się jego ulubiona zabawą.

Do góry