reklama
Gratulujemy wszystkich nowych osiągnięć. Rafał przez te kilka dni nauczył się tylko dmuchać. Tak więc jest szansa że pierwszą świeczkę na torcie zdmuchnie sam (nochyba że do tego czsau zapomni)
Już się nasiedziałam na bb właśnie puścił takiego śmierdzącego kloka że idziemy się przewinąć.
Już się nasiedziałam na bb właśnie puścił takiego śmierdzącego kloka że idziemy się przewinąć.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mój synuś dmuchanie wykorzystuje przeciwko mnie - jak je zupę, więc ostatnio cała bywam w kropki po karmieniu :-(Gratulujemy wszystkich nowych osiągnięć. Rafał przez te kilka dni nauczył się tylko dmuchać. Tak więc jest szansa że pierwszą świeczkę na torcie zdmuchnie sam (nochyba że do tego czsau zapomni)
Pyzuncia gratulacje dla pełzającego synka, Gaall gratulujemy Zuzi postępów w siedzeniu..
Kluliczku, niestety znam to biadolenie mama mama, serce mięknie, jak to się słyszy.
U nas telefon (bezprzewodowy, komórkę przed nim chowam) już pośliniony - to jest jego sposób rozmowy z babciami i ciociami :-)
ZuMiKa
maj 2007
Kacper też się troszkę rozwinął. Raczkuje na panelach (wcześniej mu wychodziło tylko na dywanie lub łóżku), sam siada i rozwala zabawki (nie ma to jak rzucanie...) i sama nie wiem co jeszcze. Ogólnie wszędzie go pełno. Ale najbardziej zadowolony jest jak stoi lub "chodzi". Tyle że tu potrzebne są paluszki mamy do trzymania bo tyłeczek za ciężki.
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Gratulacje dla kacperka za udoskonalenie pełzania i inne osiągnięcia
M
mamaoli
Gość
ja wsadzam od jakiegoś czasu Kame do chodzika, oczywiście nie na długo, mniej więcej ze dwa razy dziennie po 10-15 minut no i radochy ma tyle, ze szkoda gadać
zgred fajnie by było kiedyś poznać Maksa a z Ignacem, no i dziewczyny...
podejrzewam, ze znaleźliby wspólny język
zgred fajnie by było kiedyś poznać Maksa a z Ignacem, no i dziewczyny...
podejrzewam, ze znaleźliby wspólny język
mysz1978
Fanka BB :)
Jasi ozawsze slucha jak tata do niego mowi przez telefon :-) zreszta ktokolwiek by nie mowil to on usiluje sluchawke mi wyrwac z reki i zjesc
Pod wplywem wczorajszego spotkania z Karolinka od kasro, zawstydzil sie i postanowil sie troche poruszac- bylam z nim u mojej przyjaciolki w domu i ku mojemu zdumieniu 4 razy przekrecil sie z plecow na brzuszek i w dodatku wiedzial co zrobic z ręka A jaki byl szczesliwy... :-) Tak jak ja
Pod wplywem wczorajszego spotkania z Karolinka od kasro, zawstydzil sie i postanowil sie troche poruszac- bylam z nim u mojej przyjaciolki w domu i ku mojemu zdumieniu 4 razy przekrecil sie z plecow na brzuszek i w dodatku wiedzial co zrobic z ręka A jaki byl szczesliwy... :-) Tak jak ja
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Kacperku gratulujemy osiągnięć ruchowych. Sam siada czy wykorzystuje jakieś elementy (szczebelki itp)? Z leżenia na pleckach czy na brzuszku? Pytam, bo mój sam siadać jeszcze nie próbuje a to chyba będzie jego kolejny postęp ruchowy (po pełzaniu i raczkowaniu do przodu) a ciekawa jestem jak to bezie wyglądać.
MamoOli ja się wystraszyłam chodzików, bo w serwisie niemowlak.pl (i nie tylko) bardzo krytykowali, ale nie wiem dlaczego. Ale na 15 min, to na pewno Kamilce nie zaszkodzi. No i gratulacje postępów w raczkowaniu, koniecznie nakręć jakiś filmik!
Godzina 1 w nocy a mój synuś cichutku sobie siedzi w łóżeczku i ani myśli spać :-( a położyć cię nie da. I tak już od 23, kiedy to uwalił kupę. I kiedy ja mam coś zrobić przed świętami...
MamoOli ja się wystraszyłam chodzików, bo w serwisie niemowlak.pl (i nie tylko) bardzo krytykowali, ale nie wiem dlaczego. Ale na 15 min, to na pewno Kamilce nie zaszkodzi. No i gratulacje postępów w raczkowaniu, koniecznie nakręć jakiś filmik!
Godzina 1 w nocy a mój synuś cichutku sobie siedzi w łóżeczku i ani myśli spać :-( a położyć cię nie da. I tak już od 23, kiedy to uwalił kupę. I kiedy ja mam coś zrobić przed świętami...
reklama
Podziel się: