baba.j.aga
Entuzjast(k)a
a u nas "brrr...ujowania" nie ma...ciągle tylko "yyyyyyyyyyy...uje"(brzmi to jak marudzenie, ale kto wie może mój Igor mówi w innym języku?;-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojej mamy są takie fajne drewniane sanki z oparciem, ale nie wiem czy uda mi się od niej je wziąć, bo zacznie swoją gadkę,ze jest za malutki na sanki, ze zmarznie itp. :-(
A namiastkę śniegu mieliśmy wczoraj rano :-)
Dawidek zaczal ssac swoja warge ale dolna, wydaje mi sie ze to zabki.a! zapomniałam dodać o fascynacji (zafiksowaniu się) Igora na swojej górnej wardze ..wystawia język do góry(na początku myślałam że to z racji pojawienia sie ząbków i tym samym już braku miejsca na ozorek) i tak jakby ssał/lizał górną wargę. Cały czas to robi, nie wiem o co chodzi?
widać faza oralna ma wiele etapów;-)