reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

a propos osiągnięć to synek wie już po co ma ząbki :-D
wychodzę z kuchni ostatnio patrzę na małego a on cała buzia zielona :-D zgadnijcie co obżarł ?? oczywiście krzesełko !! :-D:-D

reklama
Barszczyku no nieźle. Ale spryciarz.
A mój synek testuje do czego służą struny głosowe i piszczy i pieje jak kogucik. Mąż tylko zastanawial się kiedy tej nowej broni użyje przeciwko nam. Niedługo nam przyszło czekać - na drugi dzień rano urządził nam kogucik pobudkę, na szczęście ostatnio wcześnie nie wstaje i było już po 8. A ostatnio jak się awanturuje, to też dołącza piski :-(
Linka dam jak zmniejszę pliki wideo, bo są za "ciężkie" do umieszczenia w sieci.

Ja tez rekawiczki muszę juz zakladac no i o tym kremie myslałam bo co przyjdziemy ze spaceru to Quintus ma czerwone policzki:szok: chyba dzis kupię;-)

Ja też już zakładam Emilce rękawiczki, cieplejszy kombinezon i smaruje buzię kremem, a dla siebie kurtkę zimową wyciągnęłam. Ale śniegu to jeszcze nie widziałam, chyba mieszkam w innym Krakowie niż ewitka.:no::laugh2:

reklama
Do góry