reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Mój narazie opanowuje odrywanie sie od oparcia w pozycji siedzącej i robi sie z niego wtedy taka kuleczka ale nózek jeszcze do buźki nie pcha No a smoka tez sobie wyjmuje i czasem nawet trafia spowrotem :-) No i w końcu od wczoraj jako tako radzi sobie z gryzakiem, widać ze przynosi mu to ulgę na te jego biedne dziąsełka bo jak ma go w buzi to takie dzwieki rozkoszy wydaje ze szok! A jaka histeria gdy mu z rączki wypadnie! Zakochał sie w nim po uszy
Kubusiowi raz pkazałam że da rade nóżke do buzi wsadzić i teraz za kazdym razem po rozebraniu do kąpieli chwyta nóżke siłując się ale mu wychodzi, pozatym fika z pleck,ow na brzuszek i odpycha się nóżkami ostatnio przeczołkał się ponad 30 cm alez jeste dumna:-)
1(wczoraj rano mała leżała u siebie w łóżeczku i nadle jakież było moje zdziwienie,gdy obniżyłam trochę ochraniacz,a tu taka głowa wystaje i oczy wielkie,a buzia otwarta i "chłonie otoczenie" jednym słowem-Marianka obrociła się,z tym,że jeszcze nie ma konceptu,jak wyciągnąć spod siebie przeszkadzającą rękę
2)wczoraj bylismy w REALu i była przecena zabawek.kupiliśmy "kaczkę w locie",która w środku ma grzechotkę.Piotr trząsł ta kaczką nad Marianką,jak ta siedziała w bujaczku (nadlatywala kaczk a ) a mała śmiała się tak,że balismy się,że pęknie ze śmiechu
3)dziś walnęla tak dorośle śmierdzącą kupę,że aż się boję,co będzie dalej muszę kupić maskę przeciwgazową
2)wczoraj bylismy w REALu i była przecena zabawek.kupiliśmy "kaczkę w locie",która w środku ma grzechotkę.Piotr trząsł ta kaczką nad Marianką,jak ta siedziała w bujaczku (nadlatywala kaczk a ) a mała śmiała się tak,że balismy się,że pęknie ze śmiechu
3)dziś walnęla tak dorośle śmierdzącą kupę,że aż się boję,co będzie dalej muszę kupić maskę przeciwgazową
My mieliśmy taką wczoraj - drżyjcie narody!!! I to jeszcze uzbieraną z trzech dni, więc ledwo się zmieściła w pampersie i rajstopach Pierwszy raz mnie tak cofnęło, że nie mogłam go przewinąć. Dobrze, że mąż był w domu
Noukie
Majowa mama 2007
My mieliśmy taką wczoraj - drżyjcie narody!!! I to jeszcze uzbieraną z trzech dni, więc ledwo się zmieściła w pampersie i rajstopach Pierwszy raz mnie tak cofnęło, że nie mogłam go przewinąć. Dobrze, że mąż był w domu
U nas czasami musimy się iść myć bo całe plecy sa brudne a takie niby kruszynki, skąd to wszystko sie bierze?:-)
reklama
My takie śmierdzące kupy to mamy od dawna normalnie od razu wiadomo kiedy zrobi kupe bo w całym domu czuć !!
Piotruś opanował przewracanie się na brzuszek i wie już jak wyciągać rączke !!!! mój zdolny syniu
Poza tym ma okres totalnej demolki mata edukacyjna jest tak ciągniona, szarpana itp. ze chyba długo nie wytrzyma a karuzelkę to już na pewno połamie bo producent chyba nie przewidział tego co mój synek potrafi z nią zrobić
Piotruś opanował przewracanie się na brzuszek i wie już jak wyciągać rączke !!!! mój zdolny syniu
Poza tym ma okres totalnej demolki mata edukacyjna jest tak ciągniona, szarpana itp. ze chyba długo nie wytrzyma a karuzelkę to już na pewno połamie bo producent chyba nie przewidział tego co mój synek potrafi z nią zrobić
Podziel się: