reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Barszczyk my na basen idziemy w pszyszłym tygodniu kupiłam małemu dziś kąpielówki i sobie też bo moje stare są zamałe:zawstydzona/y:

reklama
Mój narazie opanowuje odrywanie sie od oparcia w pozycji siedzącej i robi sie z niego wtedy taka kuleczka ale nózek jeszcze do buźki nie pcha :-D No a smoka tez sobie wyjmuje i czasem nawet trafia spowrotem :-) No i w końcu od wczoraj jako tako radzi sobie z gryzakiem, widać ze przynosi mu to ulgę na te jego biedne dziąsełka bo jak ma go w buzi to takie dzwieki rozkoszy wydaje ze szok! A jaka histeria gdy mu z rączki wypadnie! Zakochał sie w nim po uszy :tak:

Rafał też jeszcze nóżek nie konsumuje. Ale dziś już łapał się za stópkę. Tylko trochę brzuszysko mu przeszkadza:-D:-D

Kubusiowi raz pkazałam że da rade nóżke do buzi wsadzić i teraz za kazdym razem po rozebraniu do kąpieli chwyta nóżke siłując się ale mu wychodzi, pozatym fika z pleck,ow na brzuszek i odpycha się nóżkami ostatnio przeczołkał się ponad 30 cm alez jeste dumna:-)

1(wczoraj rano mała leżała u siebie w łóżeczku i nadle jakież było moje zdziwienie,gdy obniżyłam trochę ochraniacz,a tu taka głowa wystaje i oczy wielkie,a buzia otwarta i "chłonie otoczenie" :-D jednym słowem-Marianka obrociła się,z tym,że jeszcze nie ma konceptu,jak wyciągnąć spod siebie przeszkadzającą rękę :-D
2)wczoraj bylismy w REALu i była przecena zabawek.kupiliśmy "kaczkę w locie",która w środku ma grzechotkę.Piotr trząsł ta kaczką nad Marianką,jak ta siedziała w bujaczku (nadlatywala kaczk a :-D) a mała śmiała się tak,że balismy się,że pęknie ze śmiechu :-D
3)dziś walnęla tak dorośle śmierdzącą kupę,że aż się boję,co będzie dalej :szok: muszę kupić maskę przeciwgazową :tak:

3)dziś walnęla tak dorośle śmierdzącą kupę,że aż się boję,co będzie dalej :szok: muszę kupić maskę przeciwgazową :tak:

My mieliśmy taką wczoraj - drżyjcie narody!!! I to jeszcze uzbieraną z trzech dni, więc ledwo się zmieściła w pampersie i rajstopach :szok: Pierwszy raz mnie tak cofnęło, że nie mogłam go przewinąć. Dobrze, że mąż był w domu :tak:

My mieliśmy taką wczoraj - drżyjcie narody!!! I to jeszcze uzbieraną z trzech dni, więc ledwo się zmieściła w pampersie i rajstopach :szok: Pierwszy raz mnie tak cofnęło, że nie mogłam go przewinąć. Dobrze, że mąż był w domu :tak:

U nas czasami musimy się iść myć bo całe plecy sa brudne a takie niby kruszynki, skąd to wszystko sie bierze?:-)

reklama
My takie śmierdzące kupy to mamy od dawna :no:normalnie od razu wiadomo kiedy zrobi kupe bo w całym domu czuć !!

Piotruś opanował przewracanie się na brzuszek i wie już jak wyciągać rączke !!!! mój zdolny syniu :-D:-D

Poza tym ma okres totalnej demolki :dry: mata edukacyjna jest tak ciągniona, szarpana itp. ze chyba długo nie wytrzyma :dry:a karuzelkę to już na pewno połamie bo producent chyba nie przewidział tego co mój synek potrafi z nią zrobić :cool2::cool2:

Do góry