reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Jasio wydal dzis nowy okrzyk - prosto do ucha mojej tesciowej Bo do tej pory to mowil dosyc cicho te swoje "Hu....", "Eooo..." "Kooo" itp, a dzis wrzasnal porzadnie - niestety nie pamietam co
Pakuje wszystko do buzi - najczesciej zlozone raczki i pieluche, ale kocykiem lub uchem misia tez nie pogardzi :-)
No i potrafi ponad godzine spedzic na lezaczku albo na macie, a czasem i w lozeczku - to jest super :-)
Osiagnieciem tez jest to, ze na spacerze kiedy nie spi to patrzy i NIE PLACZE :-)
Pakuje wszystko do buzi - najczesciej zlozone raczki i pieluche, ale kocykiem lub uchem misia tez nie pogardzi :-)
No i potrafi ponad godzine spedzic na lezaczku albo na macie, a czasem i w lozeczku - to jest super :-)
Osiagnieciem tez jest to, ze na spacerze kiedy nie spi to patrzy i NIE PLACZE :-)
A no i jeszcze właśnie nauczyła się zasypiać w łóżeczku ze smokiem (duż o lepiej śpi) no i jeszcze ciągnie główkę d oprzodu (na razie tylko z pozycji podniesionej)
A Wasze dzieci już manipulują rączkami czy nie? Interesuje mnie to ze względu na wcześniactwo i te kłopoty z napięciem mięśniowym Hani
Aga
A Wasze dzieci już manipulują rączkami czy nie? Interesuje mnie to ze względu na wcześniactwo i te kłopoty z napięciem mięśniowym Hani
Aga
M
mamaoli
Gość
Kamilka ostatnio bacznie się przygląda swoim rączkom, macha sobie przed oczami jakby coś niesamowitego odkryła:-) no a jak trafi łapką do buzi to zajada zapamiętale
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Do największych osiągnięć dnia dzisiejszego należy zaliczyć to, że synek nie płakał w ogóle przy szczepieniu, ani podczas ukłucia, ani wprowadzania szczepionki - pani doktor była w szoku, że jeszcze takiego dzielnego małego mężczyzny nie widziała.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Tak, druga dawka szczepionki skojarzonej Infanrix IPV+Hib. Wczoraj stuknęło 6 tyg., więc nie czekaliśmy, zwłaszcza, że w przyszłym tyg. jedziemy do babci.
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Jasio choc tez mial problemy z napieciem miesniowym to widze ze wszystko jets u niego dobrze :-) Tez chwyta rozne rzeczy w celu wpakowanie ich do buzi, no i bacznie przyglada sie swojej lewej piesci czesto Czesto tez sklada raczki i obydwie usiluje wlozyc do buzi, albo wybiera poszczegolne palce z nich. W twarz mnie bije piescia jak go poloze obok siebie :-)
Podziel się: