reklama
ewitko u nas lokomotywa od początku robi szał gugania - pierwsze gugi miały miesce podczas lokomotywy. pisałam o tym jak zakładałam ten wątek. wlasnie jest to super wirszyk, bo mozna smieszne dzwieki wydawac.
kacper tez się przewraca, trzyma gryzaki, grzechotki i bierze je do buzi. i ne wiem czy to mozeprzypadek czy co, ale na przypadek za często - śmieje sie w głoscos jakby ahaha. no nie wiem, bo to podczas gugania, wiec rownie dobrze moze to byc okrzyk gugania tylko taki brdziej radosny. jak kacper lezy na brzuszku to podnosirownoczesnie głowe i nogi robiac łodke i długo tak trzyma.a i juz od dłuzszego czasu nie podtrzymuje mu głowki, bo sam ja dzwiga.
czy jak moja mala dzis byla obstapiona przez stadko pieciu ciotek i nie plakala,to wpisac to do osiagniec? chyba tak tylko tak sobie mysle,ze czas wstydziochy i boidudka jeszcze nadejdzie,bo teraz ona za mala.
Żania7
mama kochanych urwisków
Brawo dla Kacperków:-)!!! Maja za leniwa nie chec sie jej obracac na boki:-(
A,K&Z tak jak pisała mysz arasol od slonca, parawan od wiatru, no i oczywiscie krem z wysokim filtrem.
A,K&Z tak jak pisała mysz arasol od slonca, parawan od wiatru, no i oczywiscie krem z wysokim filtrem.
reklama
Podziel się: