reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Czytam tu o plaży. My wybieramy sie za tydzien do Ustki - mąż zachwycony bo marzył o urlopie a ja sceptycznie nastawiona bo nie wiem jak mały to zniesie. Czy jakos specjalnie tam powinnam uważać coś zabrac mozecie poradzić?

na pewno wezcie parasol od slonca, pryzdalby sie tez taki parawan od wiatru, no i oczywiscie krem z wysokim filtrem.

ewitko u nas lokomotywa od początku robi szał gugania - pierwsze gugi miały miesce podczas lokomotywy. pisałam o tym jak zakładałam ten wątek. wlasnie jest to super wirszyk, bo mozna smieszne dzwieki wydawac.

kacper tez się przewraca, trzyma gryzaki, grzechotki i bierze je do buzi. i ne wiem czy to mozeprzypadek czy co, ale na przypadek za często - śmieje sie w głoscos jakby ahaha. no nie wiem, bo to podczas gugania, wiec rownie dobrze moze to byc okrzyk gugania tylko taki brdziej radosny. jak kacper lezy na brzuszku to podnosirownoczesnie głowe i nogi robiac łodke i długo tak trzyma.a i juz od dłuzszego czasu nie podtrzymuje mu głowki, bo sam ja dzwiga.

czy jak moja mala dzis byla obstapiona przez stadko pieciu ciotek i nie plakala,to wpisac to do osiagniec? :-D chyba tak :-p tylko tak sobie mysle,ze czas wstydziochy i boidudka jeszcze nadejdzie,bo teraz ona za mala.

Brawo dla Kacperków:-)!!! Maja za leniwa nie chec sie jej obracac na boki:-(
A,K&Z tak jak pisała mysz :parasol od slonca, parawan od wiatru, no i oczywiscie krem z wysokim filtrem.

Jasio nadal nie lubi lezec na brzuszku :-( O obracaniu sie juz nie wspomne :no: Dzie lezal troche, jakos ta glowe podnisl i pomoglam mu sie kilak razy obrocic na plecy - smial sie ale nie wykazywal checi ponownienia tej zabawy :-D

reklama
Michaś też się jeszcze nie przewraca z brzuszka na plecki :no:
A na brzuszku leży jak ma ochotę :blink:. Czasami poleży z 15 minut (bardzo rzadko :-p) a innym razem drze się już po minucie :confused2:

Do góry