reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

moja zuzia smieje się jak spiewam jej piosenkę bebe lilly "dziadku" czy jakoś tak, jest na you tube, polecam do rozbawienia maluszkow:-)
Dzieki gaaliyah za podpowiedź. Odnalazłam tę piosenkę i puściłam mojemu skarbowi, śmiał się tak mocno, że aż nóżki do góry podnosił. Szczególnie jak się włączałam ze śpiewem. Puściłam mu inne piosenki Lilly, ale tak mocno nie reagował, tylko na dziadka. :-)

reklama
ewitko i gaaliyah czy możecie coś więcej napisać o tej Lilly i piosence dziadku? Chciałabym ją poszukać dla mojego szkraba żeby sobie posłuchała, może i jej się spodoba

moje dziecko ma fazę albo na śmiech albo na płacz:-D
ostatnio reaguje żywo na kolorową pszczółkę, którą smyrgam ja delikatnie po buźce:tak: ale jest wtedy szczęśliwa:tak::tak::tak:
ostatnio jej naj naj naj naj przyjaciółką jest jej pielucha tetrowa, przytula się do niej, zasypia z nią i oczywiście od czasu do czasu ją pozjada:-p:-D

uśmiech za uśmiech od początku jest dla mnie jak dotąd najcudowniejszym osiagnięciem w relacjach pomiędzy mną a moją żaba:tak:

usmiech jest piekny :tak:
a moja lubi "rozmawiac"-trzeba cos mowic,cokolwiek,nawet moge rozmawiac z Piotrem,byle tylko patrzec na Marianke,a ona opowiada...opowiada.... opowiada... (agu, le, ar, gu i podobne),a gadane ma niesamowite :-D po mnie chyba taka gadula rosnie :-p

u nas też uśmiechy sprzedawane na prawo i lewo :-)

I zdaje się, ze mały coraz bardziej świadomie chwyta, czy też może dotyka - na razie swoją grzechotkę rozwieszoną na wózku. Taka taniocha za 15 zł, a radości, ze hej - sam już sobie grzechota.:tak: Można pomyśleć, ze przypadkiem, ale nie - bo jak było przypadkiem, to mahał obydwiema rączkami bez ładu i składu, a teraz używa tylko prawej. A jak się zmęczy i chce spać, to przestaje hałasować :-) No i czasem nawet zatrzyma rączkę na kulce, albo baloniku - chwyta ją po prostu i się przygląda, vo on tam ma :-D

Jasio wczoraj byl u lekarki - powiedzialam ze poniewaz ma wielka glowe to podnoszenie jej sprawia mu problem a ten oczywiscie podniosl ta glowe tak super jak jeszcze nigdy :-D i lekarka sie zdziwila czego ja chce od tego dziecka :-D
No i wczoraj w domu jak ta glowe podnosil to sie az przekrecil na plecy :-D Pierwszy raz :-)
No a to ze czasem az kwiczy ze smiechu to mnie po prostu rozwala :-D

reklama
mysz- gratuluję przewrotu:-) stron man nam tu rośnie;-)
betka- gadane pewnie ma po tobie:-p ale to dobrze, poradzi sobie w życiu:-D

moja zuzia też uwielbia jak się do niej gada, mogę jej nawet mówić, że kurcze chce mi się siku, a ona się uśmieje i mnie rozbawi i oczywiście skomentuje, a ostatnio to sie wydrze, bo wrzeszczy głośno "gadając", że trupa by obudziła!:-p:-D

Do góry