reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Ha ha ha te wierszyki to przynajmniej jawny sadyzm, ale moja ulubiona,niewinna z pozoru kołysanka: Był sobie król,był sobie paź i była też królewna, nie dość,że o podejrzanym trójkącie miłosnym to jeszcze z tragicznym końcem.

reklama
Agask, też ją bardzo lupię, śpiewam ją często Pawełkowi i bardzo ją lubi, woli ją od piosenki "Z popielnika na Wojtusia", rzeczywiście, najpierw wszyscy sie kochają a potem marni giną - zostają pożarci :-).
A odświeżyłam ją sobie dzięki płycie G. Turnaua i M. Umer "Kołysanki Utulanki" - tytuł oficjalny tej piosenki "Już gwiazdy lśnią". Czy ktoś umie, czy nie umie śpiewać, polecam płytkę, a na stronie WWW Turnaua są teksty piosenek. (Grzegorz Turnau Dyskografia - Ko�ysanki-utulanki)
Fanom gitarowym i nie tylko polecam stronkę z chwytami gitarowymi: Piosenki dla dzieci a to jest link barszczyka, wklejam go jeszcze raz: Piosenki dla dzieci - Przedszkole 38 w Zielonej G�rze

Aletko, zauważyłam, że ostatnio obok Moderatora pojawił ci się podpis Administrator. Stały "awans", czy wakacyjne zastępstwo? No i mogłabyś nam kiedyś napisać (tutaj lub na zamkniętym) jak to się stalo, że opiekujesz się forum BB.

kasro- wyobraziłam sobie zeza Karolinki i musze przyznac, że się uśmiałam:-D

ja to chyba zainwestuję w jakąś dobrą maskę na buzię zuzi, bo tak pożera swoje dłonie, pościele, kocyki i pieluszki, że aż strach:szok::shocked2:

wczorajszym osiagnieciem Jasia byl pobyt na plazy - nie spal, ale ladnie lezal na kocyku, ap otem siedzial na moich kolanach i wpatrywal sie w morze wypatrujac swojego ojca ;-)

mysz -gratuluję podnoszenia główki:-)
gaaliyah- nasza Maja też wkłada do buźki co popadnie:szok: pieluche tetrową, sukienke jak ma na sobie to zadziera, rączki, kocyk etc.mój mąż na to że trzeba przyszyć rekawiczki do ubranka i włożyć tam rączki:-):-D :laugh2:takie niby kieszonki będą i przestanie próbować wszystkiego
Masz rację z tym uśmiechem mogę być zmęczona jak nie wiem a uśmiech mojego maleństwa wszystko wynagradza:-D
kasro cudnie musiała wyglądać Karolinka :tak:
gosia_f gratuluje ładnego spania Poiotrusia wreszcie mogłaś sobie pospać :-)
SIMAMA pewnie przez małego melomana głowa Ci pęka

reklama
wczorajszym osiagnieciem Jasia byl pobyt na plazy - nie spal, ale ladnie lezal na kocyku, ap otem siedzial na moich kolanach i wpatrywal sie w morze wypatrujac swojego ojca ;-)

ja wiedziałam, że jak zaryzykujesz, to nie pożałujesz! wierzyłam w Jasia, że poradzi sobie z morską bryzą:-p

Do góry