reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Agask, też ją bardzo lupię, śpiewam ją często Pawełkowi i bardzo ją lubi, woli ją od piosenki "Z popielnika na Wojtusia", rzeczywiście, najpierw wszyscy sie kochają a potem marni giną - zostają pożarci :-).
A odświeżyłam ją sobie dzięki płycie G. Turnaua i M. Umer "Kołysanki Utulanki" - tytuł oficjalny tej piosenki "Już gwiazdy lśnią". Czy ktoś umie, czy nie umie śpiewać, polecam płytkę, a na stronie WWW Turnaua są teksty piosenek. (Grzegorz Turnau Dyskografia - Ko�ysanki-utulanki)
Fanom gitarowym i nie tylko polecam stronkę z chwytami gitarowymi: Piosenki dla dzieci a to jest link barszczyka, wklejam go jeszcze raz: Piosenki dla dzieci - Przedszkole 38 w Zielonej G�rze
Aletko, zauważyłam, że ostatnio obok Moderatora pojawił ci się podpis Administrator. Stały "awans", czy wakacyjne zastępstwo? No i mogłabyś nam kiedyś napisać (tutaj lub na zamkniętym) jak to się stalo, że opiekujesz się forum BB.
A odświeżyłam ją sobie dzięki płycie G. Turnaua i M. Umer "Kołysanki Utulanki" - tytuł oficjalny tej piosenki "Już gwiazdy lśnią". Czy ktoś umie, czy nie umie śpiewać, polecam płytkę, a na stronie WWW Turnaua są teksty piosenek. (Grzegorz Turnau Dyskografia - Ko�ysanki-utulanki)
Fanom gitarowym i nie tylko polecam stronkę z chwytami gitarowymi: Piosenki dla dzieci a to jest link barszczyka, wklejam go jeszcze raz: Piosenki dla dzieci - Przedszkole 38 w Zielonej G�rze
Aletko, zauważyłam, że ostatnio obok Moderatora pojawił ci się podpis Administrator. Stały "awans", czy wakacyjne zastępstwo? No i mogłabyś nam kiedyś napisać (tutaj lub na zamkniętym) jak to się stalo, że opiekujesz się forum BB.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
No tak, przez Pawełka mam zaległości na BB, już tam zaglądam.
Żania7
mama kochanych urwisków
barszczyk czy Ty jesteś z zielonej góry? Pytam bo to moje okolice ja z nawej soli
Żania7
mama kochanych urwisków
mysz -gratuluję podnoszenia główki:-)
gaaliyah- nasza Maja też wkłada do buźki co popadnie pieluche tetrową, sukienke jak ma na sobie to zadziera, rączki, kocyk etc.mój mąż na to że trzeba przyszyć rekawiczki do ubranka i włożyć tam rączki:-) takie niby kieszonki będą i przestanie próbować wszystkiego
Masz rację z tym uśmiechem mogę być zmęczona jak nie wiem a uśmiech mojego maleństwa wszystko wynagradza
kasro cudnie musiała wyglądać Karolinka
gosia_f gratuluje ładnego spania Poiotrusia wreszcie mogłaś sobie pospać :-)
SIMAMA pewnie przez małego melomana głowa Ci pęka
gaaliyah- nasza Maja też wkłada do buźki co popadnie pieluche tetrową, sukienke jak ma na sobie to zadziera, rączki, kocyk etc.mój mąż na to że trzeba przyszyć rekawiczki do ubranka i włożyć tam rączki:-) takie niby kieszonki będą i przestanie próbować wszystkiego
Masz rację z tym uśmiechem mogę być zmęczona jak nie wiem a uśmiech mojego maleństwa wszystko wynagradza
kasro cudnie musiała wyglądać Karolinka
gosia_f gratuluje ładnego spania Poiotrusia wreszcie mogłaś sobie pospać :-)
SIMAMA pewnie przez małego melomana głowa Ci pęka
reklama
Gaal
Fanka BB :)
wczorajszym osiagnieciem Jasia byl pobyt na plazy - nie spal, ale ladnie lezal na kocyku, ap otem siedzial na moich kolanach i wpatrywal sie w morze wypatrujac swojego ojca ;-)
ja wiedziałam, że jak zaryzykujesz, to nie pożałujesz! wierzyłam w Jasia, że poradzi sobie z morską bryzą
Podziel się: