reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Gratulujemy wszystkim dzieciaczką, a Quintuś mowi tak fajnie Ania, mama umie ale jakos nie używa a teraz to już wogole do mnie Ania mówi czasami mu się to zmiksuje i jest NIAAANIA.
Nocnik tez nam daleki ale jakoś nie sadzałam jeszcze po pierwszej nieudanej próbie (kiedys tam) musze go znowu na nim posadzić.;-)
Nocnik tez nam daleki ale jakoś nie sadzałam jeszcze po pierwszej nieudanej próbie (kiedys tam) musze go znowu na nim posadzić.;-)
gratulacje dla wszystkich nowych osiągnięć majaków
cóż,u nas nocnik to zabawka,którą można przekładać z kata w kąt,za to od trzech-czterech dni chodzimy czasem jak pijany zając w kapuście,a czasem całkiem sprawnie zabezpieczenia na szuflady mamy już założone i puszczamy pannę po całym dużym pokoju :-)
cóż,u nas nocnik to zabawka,którą można przekładać z kata w kąt,za to od trzech-czterech dni chodzimy czasem jak pijany zając w kapuście,a czasem całkiem sprawnie zabezpieczenia na szuflady mamy już założone i puszczamy pannę po całym dużym pokoju :-)
Gaal
Fanka BB :)
Zuzia przedwczoraj po raz pierwszy wstała sama z pozycji siedzącej do stania ( tak śmiesznie to robi, staje na wyprostowanych nogach jak do raczkowania i siup wyciąga się w górę), ale sama z siebie była dumna!!!!
Ostatnio moje dziecko jak coś same zrobi klaszcze sobie w ramach własnego zachwytu
Na podłodze siada sobie moje dziewczę i ślizga się wokół własnej osi i taka happy przy tym jest, że hoho:-)
Ostatnio moje dziecko jak coś same zrobi klaszcze sobie w ramach własnego zachwytu
Na podłodze siada sobie moje dziewczę i ślizga się wokół własnej osi i taka happy przy tym jest, że hoho:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gratulacje dla Karolci i Zu, super! Gaal, a jak już Zuzia wstanie to stoi bez podparcia czy trzyma się czegoś?
Ja jutro muszę poobserwować jaką techniką moje dziecię wstaje :-)
Ja jutro muszę poobserwować jaką techniką moje dziecię wstaje :-)
reklama
Podziel się: