reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Gratuluję samodzielnego chodzenia.

U nas jeszcze Zuzia sama nie chodzi.

Co do nocnikowania- nic a nic, Zuzia nie lubi, nie chce, boi się .. bawi się nocnikiem zamiast w niego narobić ...:laugh2:

reklama
Gratulujemy wszystkim dzieciaczką, a Quintuś mowi tak fajnie Ania, mama umie ale jakos nie używa a teraz to już wogole do mnie Ania mówi:sorry2: czasami mu się to zmiksuje i jest NIAAANIA:laugh2:.

Nocnik tez nam daleki:sorry2: ale jakoś nie sadzałam jeszcze po pierwszej nieudanej próbie (kiedys tam) musze go znowu na nim posadzić.;-)

Jasio czasem usiasc na nocniku nie chce, ale jakos go zabawiamy i zwykle sie udaje. Jak nie, to oczywiscie nie mzuszam - jest to dla mnie znak ze mu sie nie chce sikac :-D

od wczoraj Jasio klaszcze w dlonie :-) nareszcie... :sorry2:

gratulacje dla wszystkich nowych osiągnięć majaków :tak:
cóż,u nas nocnik to zabawka,którą można przekładać z kata w kąt,za to od trzech-czterech dni chodzimy :szok: czasem jak pijany zając w kapuście,a czasem całkiem sprawnie :tak: zabezpieczenia na szuflady mamy już założone i puszczamy pannę po całym dużym pokoju :-)

Zuzia przedwczoraj po raz pierwszy wstała sama z pozycji siedzącej do stania ( tak śmiesznie to robi, staje na wyprostowanych nogach jak do raczkowania i siup wyciąga się w górę:nerd:), ale sama z siebie była dumna!!!!
Ostatnio moje dziecko jak coś same zrobi klaszcze sobie w ramach własnego zachwytu :zawstydzona/y::laugh2:
Na podłodze siada sobie moje dziewczę i ślizga się wokół własnej osi i taka happy przy tym jest, że hoho:-)

Gratulacje dla Karolci i Zu, super! Gaal, a jak już Zuzia wstanie to stoi bez podparcia czy trzyma się czegoś?
Ja jutro muszę poobserwować jaką techniką moje dziecię wstaje :-)

reklama
Gratulacje dla Zuzinki i Karolici :-) Super to musi wygladać :tak: No i z tym klaskaniem z samozachwytu to mnie Zu rozbroiła :-D

Do góry