reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Gratuluję samodzielnego chodzenia.

U nas jeszcze Zuzia sama nie chodzi.

Co do nocnikowania- nic a nic, Zuzia nie lubi, nie chce, boi się .. bawi się nocnikiem zamiast w niego narobić ...:laugh2:

reklama
Gratulujemy wszystkim dzieciaczką, a Quintuś mowi tak fajnie Ania, mama umie ale jakos nie używa a teraz to już wogole do mnie Ania mówi:sorry2: czasami mu się to zmiksuje i jest NIAAANIA:laugh2:.

Nocnik tez nam daleki:sorry2: ale jakoś nie sadzałam jeszcze po pierwszej nieudanej próbie (kiedys tam) musze go znowu na nim posadzić.;-)

Jasio czasem usiasc na nocniku nie chce, ale jakos go zabawiamy i zwykle sie udaje. Jak nie, to oczywiscie nie mzuszam - jest to dla mnie znak ze mu sie nie chce sikac :-D

od wczoraj Jasio klaszcze w dlonie :-) nareszcie... :sorry2:

gratulacje dla wszystkich nowych osiągnięć majaków :tak:
cóż,u nas nocnik to zabawka,którą można przekładać z kata w kąt,za to od trzech-czterech dni chodzimy :szok: czasem jak pijany zając w kapuście,a czasem całkiem sprawnie :tak: zabezpieczenia na szuflady mamy już założone i puszczamy pannę po całym dużym pokoju :-)

Zuzia przedwczoraj po raz pierwszy wstała sama z pozycji siedzącej do stania ( tak śmiesznie to robi, staje na wyprostowanych nogach jak do raczkowania i siup wyciąga się w górę:nerd:), ale sama z siebie była dumna!!!!
Ostatnio moje dziecko jak coś same zrobi klaszcze sobie w ramach własnego zachwytu :zawstydzona/y::laugh2:
Na podłodze siada sobie moje dziewczę i ślizga się wokół własnej osi i taka happy przy tym jest, że hoho:-)

Gratulacje dla Karolci i Zu, super! Gaal, a jak już Zuzia wstanie to stoi bez podparcia czy trzyma się czegoś?
Ja jutro muszę poobserwować jaką techniką moje dziecię wstaje :-)

reklama
Gratulacje dla Zuzinki i Karolici :-) Super to musi wygladać :tak: No i z tym klaskaniem z samozachwytu to mnie Zu rozbroiła :-D

Do góry