Gratulacje dla wszystkich nowych osiągnięć naszych maluszków!
Myszko gratuluję pieknie zachowującego sie na komunii synka, nasz to taki dzikus, że jak zobaczy wiecej obcych, to nie puszcza nogawki taty albo mamy.
Żaniu, cudnie, że Majeczka taka muzykalna. U nas na topie flet, organki i ulubiony program, to "Jaka to melodia". Ech tak bardzo chcialabym mu przekazać swoją miłość do muzyki...
Gratki dla Jasia i Wojtusia i wszystkich nocnikujacych dzieciaczków, u nas kupka to już okazjonalnie w pieluszce (zazwyczaj sygnalizuje mi wczesniej, ale ja nie zawsze go rozumiem). A jak posadzę na nocnik, to od razu robi kupkę albo próbuje ją robić puszczając bąki, albo robi siku, po czym od razu wstaje, nie wywalając na szczęście nocnika :-) A z tymi kroplami, to u nas jest tak samo myszko :-)
A jeśli chodzi o samodzielne chodzenie, to mały się rozkręcił, jest coraz odważniejszy, puszcza się i przechodzi samodzielnie prawie cały pokój, jestem w szoku, że tak idzie jak burza. A dzisiaj mielismy test chodzenia w nowych sandałkach i pieknie chodził. Mamy tylko jeden problem, podczas chodzenia mały czasem pcha paluszki do buzi, co zazwyczaj skutkuje utratą równowagi. Ja mam nadzieję, że to zęby, bo nie podobają mi się te palce w buzi.