Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas od zawsze na topie były samochody, a ostatnio zainteresował się piłeczką, szczególnie z nami lubi się nia bawić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pięknie, brawa dla samodzielnego synka. A duże są straty jedzenia przy karmieniu rzeczywistym? :-)mój syn od kilku dni karmi się sam
i prawdziwie obiadkiem i wirtualnie też
MAmy małych aktorów i świetnych naśladowców
U nas jest to samo, aż żałuję, ze nie mam zmywarki z ukrytym panelem :-( Na szczęście najczęściej zmywamy jak mały idzie spać, więc kręci tylko na sucho, choc i tak pozostaje obawa, że sam sobie załączy zmywarkę. W końcu co to dla niego, wieżę już sprawnie obsługuje, jak oglądam TV, włącza mi wieżę, żeby dźwięk z TV poszedł na głośniki i jak jest za głośno to reguluje pokrętłemTeraz jestem na etapie uczenia Karolinki, że NIE WOLNO przekręcać pokrętłem zmywarce. Już kilka razy podczas pracy zmywarki Karolina zmieniła mi program:-(