reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

gratki Gal!!! teraz to sie nameczysz;-)ganianiem za za Zu...
do mej listy dopisuje ze majka od 2 tyg karmi mnie z butelki i ciastkami i chrupkami i co kolwiek nalozy na lyzeczke wsadza mi w twarz;-)
na dworze bawi sie w chowanego tzn chowa sie do spiworka i ja udaje ze ja szukam i mowie gdzie jest maja a ona po chwili sie odslania i od nowa;-)

reklama
Miałam tu nie zaglądac, ale jestem winna tą informację chćby Myszce - młody zaczął ni stad ni zowąd RACZKOWAĆ!! Zupełnie nie wiem jak to sie stalo - juz wstawał i chodził przy meblach, wiec bylam pewna, ze raczkowanie ominie (zwlaszcza, że ja i kilku moich kuzynów też nie raczkowaliśmy). No a tu poroszę!

także uważaj Mysz, bo i Jasio moze Cię zaskoczyć :-)

krupka - no to faktycnzie niespodzianka :-)
To Jasio poki co jest z Quintenem jedynym nieraczkujacym chlopakiem.
Pozyjemy, zobaczymy...:dry:

Gratulacje dla Szymka krupko ale numer z niego:-D

Brawa Aletko dla Misissia za umiejętności zabaw zespołowych;-) i za wchodzenie po schodkach:tak:
Maja już tak wchodzi takim sposobem po schodach od początku kwietnia jak wróciłyśmy z urlopu z Pl
Teraz śpiewa jak słyszy piosenki, tańczy a ulubionym zajęciem jest kruszenie biszkopta po całej podłodze, rwanie kartek papieru na malutkie kawałeczki i rozrzucanie ich:rofl2:
Zdarza sie jej puścić od stołu czy pchacza i stac samodzielnie kilka sekund dziś udało sie nawet jej zrobic samodzielnie stojąc kosi kosi :-)

W związku z tym , ze u nas dzisiaj leje a dzieci bardzo chciały iśc do piaskownicy zrobilismy im w domu "kaszownicę"

Do miski wrzuciliśmy około 1kg kaszy gryczanej i jaglanej. Dzieciaki bawią się razem od ponad godziny zupełnie jakby siedziały w piachu :tak:

Jak im się znudzi zbierzemy kasze do słoja i bedzie na później w sytuacji podobnej awarii pogodowej.

Polecam tą zabawę :tak:

super pomysł Aletko:-D

Jasio zaczal dzis raczkowac!!!!!!

Wciaz nie moge sie pozbierac z szoku jaki przezylam jak to zobaczylam :-D

A tak w ogole to bylismy dzis w restauracj i pekalam z dumy :-) Jasio zachowywal sie po prostu idealnie :-) Slicznie zjadl swoj obiadek (zupka Gerbera z kluseczkami ;-)) i niemal przez caly czas zarywal do kobiet ;-) Upatrzyl sobie taka brunetke i co chwile sie do niej odwracal ukazujac w usmiechu swoje 2 zeby :-D

reklama
brawo do Jasia i dla Szymcia!!!
wielkie oklaski dla Aletkowego synusia i Majeczki żani :-)
same zdolne, utalentowane muzycznie gwiazdeczki nam tu rosną:-):-):-)

Moja Zuzia zatańczyłaby jakby Majeczka zaśpiewała, a Aletki synuś by zagrał:-D

Do góry