reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
u nas książeczki w twardych okładkach"obrazki dla maluchów" fajne sa do ogladania mamy prawie całą serie, do czytania mam książeczki ale jej nie interesują bo chyba za wolno obracam kartki:) owszem gryźć, szarpac drapac ok ale słuchać jak mama czyta to przegięcie

ewitko tak Maja jest z 15 maja:-)
kiedyś kolega spytał mnie jak miała by na imię jakby urodziła sie w grudniu odparłam że Śnieżka a on uwierzył:-)

natko barwa dla Michasia za próby samodzielnego stania:-)

No to Jasio chyba naprawde jest wyjatkiem :-D Jak biore Biblie do reki to wychyla sie z lezaczka, dosyc delikatnie dotyka kartki, czasem je usiluje przewrocic, popatrzy po czym opiera sie z powrotem, bierze butelke z mlekiem i piije jednoczesnie patrzac na mnie :-) Jak mu pokazuje obrazki to sie ozywia i znowu sie wychyla ale jakos tak delikatnie to wszystko robi :tak: Po prostu wie ze to Biblia :-D

Przylapałam dziś synka na..... SCHODACH!!! :szok::szok: Nie wiem, jak on to zrobił, ale zdażył pokonać 2 stopnie zanim przyszlam z kuchni.....

No to się skończyło puszczanie malego samopas po mieszkaniu :baffled: Na dodatek mamy tak durnowate schody, ze nikt nie ma pomysłu jak je zablokować :sorry2:

SIMAMA super, że córci dobrze poszło :-)

Krupko no to się synek rozbrykał :-D Teraz dopiero się zacznie :tak: Dobrze, że nie spadł i że nic mu się nie stało. Takie sytuacje tylko nas bardziej wyczulają :tak:

Moja Oliwka też dzisiaj stanęła przy telewizorze i zaczęła w niego walić piąstkami :-D Na szczęscie byłam w pokoju i szybko zareagowałam bo miałam wrażenie, że zaraz poleci :szok:

reklama
Do góry