reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Jak to pogoda w różnych regionach Polski sie różni. A u nas swieciło słoneczko i byliśmy na 2-godzinnym spacerku.
Żania7
mama kochanych urwisków
u nas książeczki w twardych okładkach"obrazki dla maluchów" fajne sa do ogladania mamy prawie całą serie, do czytania mam książeczki ale jej nie interesują bo chyba za wolno obracam kartki owszem gryźć, szarpac drapac ok ale słuchać jak mama czyta to przegięcie
Żania7
mama kochanych urwisków
ewitko tak Maja jest z 15 maja:-)
kiedyś kolega spytał mnie jak miała by na imię jakby urodziła sie w grudniu odparłam że Śnieżka a on uwierzył:-)
natko barwa dla Michasia za próby samodzielnego stania:-)
kiedyś kolega spytał mnie jak miała by na imię jakby urodziła sie w grudniu odparłam że Śnieżka a on uwierzył:-)
natko barwa dla Michasia za próby samodzielnego stania:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja wcześniej nie skojarzyłam, że maja, to takie urodzinowe imię :-)
mysz1978
Fanka BB :)
No to Jasio chyba naprawde jest wyjatkiem Jak biore Biblie do reki to wychyla sie z lezaczka, dosyc delikatnie dotyka kartki, czasem je usiluje przewrocic, popatrzy po czym opiera sie z powrotem, bierze butelke z mlekiem i piije jednoczesnie patrzac na mnie :-) Jak mu pokazuje obrazki to sie ozywia i znowu sie wychyla ale jakos tak delikatnie to wszystko robi Po prostu wie ze to Biblia
krupka
Entuzjast(k)a
Przylapałam dziś synka na..... SCHODACH!!! Nie wiem, jak on to zrobił, ale zdażył pokonać 2 stopnie zanim przyszlam z kuchni.....
No to się skończyło puszczanie malego samopas po mieszkaniu Na dodatek mamy tak durnowate schody, ze nikt nie ma pomysłu jak je zablokować
No to się skończyło puszczanie malego samopas po mieszkaniu Na dodatek mamy tak durnowate schody, ze nikt nie ma pomysłu jak je zablokować
Welonka_bb
SIMAMA super, że córci dobrze poszło :-)
Krupko no to się synek rozbrykał Teraz dopiero się zacznie Dobrze, że nie spadł i że nic mu się nie stało. Takie sytuacje tylko nas bardziej wyczulają
Moja Oliwka też dzisiaj stanęła przy telewizorze i zaczęła w niego walić piąstkami Na szczęscie byłam w pokoju i szybko zareagowałam bo miałam wrażenie, że zaraz poleci
Krupko no to się synek rozbrykał Teraz dopiero się zacznie Dobrze, że nie spadł i że nic mu się nie stało. Takie sytuacje tylko nas bardziej wyczulają
Moja Oliwka też dzisiaj stanęła przy telewizorze i zaczęła w niego walić piąstkami Na szczęscie byłam w pokoju i szybko zareagowałam bo miałam wrażenie, że zaraz poleci
Welonka_bb
Myszko no to fajnie masz z Jasiem, że lubi tak czytanie
Moja Oliwka to ksiązki lubi tylko "jeść" a tak chciałam jej czytać
Moja Oliwka to ksiązki lubi tylko "jeść" a tak chciałam jej czytać
reklama
Podziel się: