reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Brawa dla zdolnych pociech:-)
Pawełek moze podac sobie rączki z córcia ta też będzie jakimś komputerowcem albo elektronikiem potrafi włączyć wierze i ja obsłużyć, juz pcha sie do komputera ale na razie jej nie dopuszczam, u babci dvd i juz rozpykała, u nas niestety i stety nie ma dostępu do dvd bo za szyba jest ale juz po kawałku przesuwa szybę i w końcu dojdzie co i jak w tej szafce:-)
chodzi za rączki i czasem uda jej sie stanąć chwilkę samej puszcza raczki i probuje co to bedzie:-)na szczescie laduje na pupie to nic jej nie grozi ma amortyzacje pampersa;-)

reklama
Krupko wielkie brawa dla synka, to pełza jak Jasiu, a skoro już chodzi po meblach, to rzeczywiście raczkowanie może pominąć. No i nareszcie poznałaś jak to fajnie się kładzie spać wstające dziecko ;-)
Żaniu, od początku czułam w Majeczce bratnia duszyczkę Pawełka :-) Oboje mają takie pysie, podobna datę urodzenia (Maja jest z 15 maja?) w tym samym czasie zaczęli raczkować, samodzielnie stawać, nawet ząbki im w tym samym czasie wychodzić zaczęły, jeszcze zainteresowania podobne, nie zdziwię się, jak w tym samym czasie zaczną chodzić. :-)

Krupko - jakie ogromne postępy! Gratulacje dla synusia :-)

Widzę, że Maja i Kamilka coraz częsciej próbują samodzielnych kroczków :-D

A u nas Michaś zaczyna samodzielnie stać bez trzymania :blink:. Ale robi to bardzo ostrożnie :happy:

Gratulacje dla nowych osiągnięć ;o)
Krupko brawa dla synalka za pełzanie ;o) wstawanie, siadanie ;o) Super ;o)

Dla Kamilki wielkie brawa za samodzielne próby chodzenia ;o)

Nasza Oliwka troszkę spoczęla na laurach :rofl2:

No i dla Majeczki za samodzielne stanie :tak:

a pro-po skoku rozwojowego ;-) moja córcia właśnie od 9-tej do 10-tej pisze test do gimnazjum... trochę mam stresa...:szok:

u nas w szkoel tez byl dzis ten test. Trudno go nazwac testem do gimnazjum bo wlasciwie od jego wyniku az tak wiele nie zalezy chyba ze ktos wybiera sie do gimnazjum ktore nie jest jego rejonowym gimnazjum i jest bardzo oblegane - wtedy zwracaja przy naborze uwage na ilosc punktow :tak:
SIMAMA - na pewno corce poszlo dobrze :-)

reklama
Do góry