reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Wiecie jaka ja jestem durna. Byliśmy tak dumni że mały chodzi, że oczywiście połowie rodzinki wysłaliśmy sms'y żeby się pochwalić. I teraz Kacper jak małpka na wybiegu chodzi, bo wszyscy chcą zobaczyć na własne oczy. Brrr

reklama
Tak czytam te osiągnięcia naszych szkrabów i jestem pełna podziwu, kurcze jak ten czas szybko leci :happy: dopiero co cieszyłyśmy się jak dzieci podnosiły główki a teraz proszę jakie wyczyny ;o)

GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM MALUSZKOM NASZYM !!!! :-)

Wiecie jaka ja jestem durna. Byliśmy tak dumni że mały chodzi, że oczywiście połowie rodzinki wysłaliśmy sms'y żeby się pochwalić. I teraz Kacper jak małpka na wybiegu chodzi, bo wszyscy chcą zobaczyć na własne oczy. Brrr
Gratulacje dla Kacperka! To może z niego model będzie, skoro już teraz po wybiegu chodzi ;-) Ale w sumie nie dziwię sie rodzince, że chce zobaczyć jak ładnie chodzi.

U nas rozwój na razie poszedł w innym kierunku. Synuś wreszcie zaczyna sie rozgadywać, poza tym umie już sobie włączyć i wyłączyć wieżę, wczoraj nauczył się wyjmować i wkładać kasetę do magnetowidu, umie ją przewinąć i właczyć, a teraz rozpracowuje DVD :no: skubaniec zapamiętał sobie, którym przyciskiem się to robi i dzisiaj od razu sobie włączył sprzet i wyjął kasetę.

Kacperku - gratulacje dla Kacperka :-). Pierwsze kroczki są dla nas tak ważne :tak:

Ewula - no i Rafałek też zaczyna chodzenie ;-). Super!

Żaniu - czytam, że z Majeczka też ślicznie się rozwija :blink:. A to kłócenie się i machanie rączkami musi komicznie wyglądać :-D

Ewitko - oj to nowe umiejętności Pawełka trochę niebezpieczne :dry:. My właśnie z tego samego powodu DVD przestawiliśmy na tv :tak:. Gorzej z kompem, bo nie ma gdzie i jak przestawić :-p

Kluliczku, normalnie rośnie ci showman, wie jak się zaprezentowac przy gosciach.
Ewitko - oj to nowe umiejętności Pawełka trochę niebezpieczne :dry:. My właśnie z tego samego powodu DVD przestawiliśmy na tv :tak:. Gorzej z kompem, bo nie ma gdzie i jak przestawić :-p
Przy dwóch inżynierach w domu można się było tego spodziewać.:-D Na widok komórki i laptopa to aż piszczy i cały sie trzęsie, u dziadka jak mu dali telefon do zabawy, to sobie zadzwonił :-) A mąż już kombinuje jakby tu zabezpieczyć szafkę przed małym. Na razie zastawiam czym się da, ale cwaniak sobie przesuwa. Jak projektowaliśmy meble, miały być tam szklane drzwiczki, ale zrezygnowaliśmy, bo docelowo miał tam wylądować subwoofer, którego po dzień dzisiejszy nie ma :tak:

u nas z raczkowania nici :sorry2:
Ale w ciągu 2-3 tygodni tak poszedł do przodu, ze jestem w szoku - niedawno nie pełzał nawet, a teraz śmiga jak szaony. Zaraz po tym, jak nauczył się pełzać, zaczął wstawać, zaraz potem zaczął siadac z brzucha - nawet nie wiem kiedy to wszystko :zawstydzona/y:
Teraz mamy klopoty z zasypainie, bo wstaje, a położyc sie nie umie; no ale walczę - konsekwentnie go kładę i po coraz mniej licznych próbach wstawania sie poddaje ;-)
Do tego gada jak najęty, ćwiczy papa i kosi kosi no i zaczyna się przemieszczać przy meblach. Nie prowadzam go wcale w ogóle - jedynie z babciami ma takie rarytasy ;-)

Gratululacje dla wszystkich przydowników i przodowniczek osiągnięć!!

Mysz, a jak u was z raczkowaniem?

gratki dla naszych zdolnych dzieci:-):tak:

Kamila już coraz częściej puszcza sie sama i idzie, czasem ma jakiś cel, np. stolik a czasem po prostu idzie ile jej się uda i ląduje na pupie:-)

reklama
Gratulujemy gratulujemy gratulujemy wszystkim, Krupko super:-). U nas najciekawsze są zwierzatka i dzieci oczywiście.:-D

Do góry