reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Marlen – gratki dla małego samodzielnego stacza
Myszko – gilgotki dla super szybkiego pełzacza kabelkowo kołowego
Zuziaczykacper - mam propozycje spotkajcie się z jakims maluszkiem który pije z kubeczka i niech twój smyk popatrzy jak tamten pije – u koleżanki mojej kumpeli pomogło.
Welonka – cudowne osiagniecie ucałuj mała kroczkową dame

Osiagniece Wojtaszka
jak mówie mu "idz do Taty" zdejmij mu but (chodzi o kapec) to małyt raczkuje w kierunku meza i zdejmuje mu but tak samo robi jak mówie idz sie przytul i daj buzi

reklama
my czytamy codzinnie przed snem od jakis 3 miesiecy - mamy takie ksiazeczki w twardych okładkach i twardymi stronami - jego ulubiona "psie smutki" i konik polny i boza krówka"

Muszę się pochwalić. Janek siedział sobie w bujaku przy łóżku na którym leżał tata i ogladał film o mongołach. Jankowi tak sie spodobał film, że wylazł z pasa w bujaku, stanął w nim (po raz pierwsz!) opierając się na łóżku, podparł na boku bujaka i wlazł na łóżko . Oczywiście pod kontrolą rodziców udających że nic nie widzą .

Welonko ogromne gratulacje!!!!!
Gratulujemy Oliwce z całego serca. Czyżby to pierwsza dziewczynka na forum, która sobie tak poczyna?!
Jeszcze Kamilka miała jakieś kroczki też za sobą, ale mamaOli pisała, ze spoczęła na laurach i leniuszek z niej mały :-)

Pyzuncia, ale się Wojtuś ciebie słucha, pozazdroscić
Kluliczku a to Jasiu spryciula.

Ależ nowych umiejeności:-D, gratulujemy Oliwce za pierwsze kroczki:tak: gratulujemy Wojtaszkowi za takie rozumienie sytuacji, a przecież to nie lada wyczyn;-) no i dla Janka Kluliczka za takie akrobacje:tak:.

No i wszystkim dzieciaczkom, że są takie kochane:tak::-D:-):-D.

Moje dziecko zaczęło mówić po japońsku. Ostatnio na wysokiej częstotliwości (znacie już w tym zakresie jego możliwości) szybko gada coś w stylu "a szi kaka ejoko koszi" A ja nie mogę, rozbraja mnie :-), poliglota jeden, a nauczyłby się po polsku.

Moje dziecko zaczęło mówić po japońsku. Ostatnio na wysokiej częstotliwości (znacie już w tym zakresie jego możliwości) szybko gada coś w stylu "a szi kaka ejoko koszi" A ja nie mogę, rozbraja mnie :-), poliglota jeden, a nauczyłby się po polsku.

Spróbuj nakręcić:laugh2: to z chęcia obejrzymy:tak:.

reklama
Gratulacje dla Oliwci, my sobie jeszcze poczekamy na kroki.

A teraz spóźnione chwalenie się: mamy za soba pierwszą kupe w nocniku i już 2 razy sam zasnął w swoim łóżeczku :-D. Do tego jeździ samochodzikami i robi brrrrm, brrrrm. No i narysował sam rysunek (tomek mówi że to drzewo albo koń, ja że kwiatek, a postronne osoby, ze zbiór luźno rozrzuconych kresek :-p).

Do góry