reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Gratulujemy nowych wyczynów.

A my mamy problem. Już kilka miesięcy nie potrafimy nauczyć Kacpra pić z czegoś innego co nie jest butelką ze smoczkiem:crazy: ani niekapek, ani zwykły kubek, ani słomka. Mam dość:wściekła/y:

reklama
zuziaczykacper - mi sie wydaje ze nie ma co sie denerwowac bo na wszystko przyjadzie czas.
Jasio z niekapka tez nie potrafi pic, bidon ze slomka dopiero dostanie, ale tez nie oczekuje cudow od razu...
KIEDYS na pewno sie dzieci naucza :-)

ZuziaczyKacper - spokojnie :-) jeszcze się Kacperek nauczy :tak: Nie ma co się denerwować bo nim się obejrzysz będzie umiał pić ze wszystkiego w czym mu nie podasz :-D

:-) HALO HALO HALO :-)
Chciałyśmy ogłosić, że Oliwka dzisiaj zrobila sama pierwsze trzy kroczki :-)
Och duma mnie rozpiera i radość na maksa :rofl2::-D

Welonko- Ogromne gratulacje dla Oliwci !!!!! :-) Pierwsze samodzielne kroczki to nie lada wyczyn :-):tak: SUPER!!! :-)

Co do ksiażek to Piotruś je uwielbia :tak: Ma już sporą kolekcję ;-) Z czytaniem moim to raczej kiepsko bo on strasznie niecierpliwy jest i od razu chce przekładać strony i oglądać co jest dalej :-D Siedzę za nim, i tylko mówię troszke co na danej stronie jest a on sobie sam przekłada strony :-) A co najśmieszniejsze że jak dobrniemy do końca to nei zaczyna przekładac odwrotnie w drugą strone pojedynczych stron tylko przekłada całą złożoną do początku i dopiero spowrotem zaczyna ;-) Nie wiem czy to zrozumiale wytłumaczyłam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry