reklama
mysz1978
Fanka BB :)
zuziaczykacper - mi sie wydaje ze nie ma co sie denerwowac bo na wszystko przyjadzie czas.
Jasio z niekapka tez nie potrafi pic, bidon ze slomka dopiero dostanie, ale tez nie oczekuje cudow od razu...
KIEDYS na pewno sie dzieci naucza :-)
Jasio z niekapka tez nie potrafi pic, bidon ze slomka dopiero dostanie, ale tez nie oczekuje cudow od razu...
KIEDYS na pewno sie dzieci naucza :-)
Welonka_bb
ZuziaczyKacper - spokojnie :-) jeszcze się Kacperek nauczy Nie ma co się denerwować bo nim się obejrzysz będzie umiał pić ze wszystkiego w czym mu nie podasz
mysz1978
Welonka_bb
:-) HALO HALO HALO :-)
Chciałyśmy ogłosić, że Oliwka dzisiaj zrobila sama pierwsze trzy kroczki :-)
Och duma mnie rozpiera i radość na maksa
Chciałyśmy ogłosić, że Oliwka dzisiaj zrobila sama pierwsze trzy kroczki :-)
Och duma mnie rozpiera i radość na maksa
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Co do ksiażek to Piotruś je uwielbia Ma już sporą kolekcję ;-) Z czytaniem moim to raczej kiepsko bo on strasznie niecierpliwy jest i od razu chce przekładać strony i oglądać co jest dalej Siedzę za nim, i tylko mówię troszke co na danej stronie jest a on sobie sam przekłada strony :-) A co najśmieszniejsze że jak dobrniemy do końca to nei zaczyna przekładac odwrotnie w drugą strone pojedynczych stron tylko przekłada całą złożoną do początku i dopiero spowrotem zaczyna ;-) Nie wiem czy to zrozumiale wytłumaczyłam
Welonka_bb
Dzięki kochane :-) Normalnie chodzę po domu i zacieszam sama do siebie :-) Ale przeżycie
reklama
Podziel się: