reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Gratulujemy wszystkim :-).
Janek dopadł Opisa, wyrwał mu troche sierści, a Opis go polizał. Ale nic to nie dało, bo Opis nadal nie skapnął się, że należy uciekać. Janek robi za froterkę, Opis śpi w 2 pokoju z panem..

ostatnio kupiłam małemu kredki no i wczoraj i dzis sobei malujemy na kartkach. Jak dałam mu wczoraj kredke to złapał i od razu na papierze kreslił linie ale byłam z niego dumna - oczywiscie dzieło zapakowałam do jego pudełka ze skarbami z opisem :)

Kluliczku ale macie cyrki z tym opisem :-D

Pisałam już wczoraj o nowych umiejętnościach Pietrulki ale zapomnialam o najlepszej :-D otóz jak sie przytulamy i mówię daj mamusi buzi to otwiera buźkę i całuje mnie w policzek :-) Tyle że ja cała uśliniona jestem po tym ale w końcu buziak od syna jest tego wart ;-):-):tak: No i w końcu wczoraj pierwszy raz odmachał papa tatusiowi jak ten wychodził do pracy ;-)

pyzuncia: widze,ze pudelko skarbow i u Ciebie, my mamy pudlo wspomnien:tak::-) pierwsze (malenkie, bo rozmawia 42, czy 44 ) spioszki, smoczki itp, itd:tak: czasami az milo tak posiedzien i to poogladac:-)

RAfcio tak całuje już od dawna. Cała zaśliniona jestem wtedy, wpija się we mnie jak by chciał malinkę zostawić.

reklama
a propos malinek - to jak mi moj syn wyżarł 3 maliny to ojciec mial podejrzenia, co do zdrady:-D:-D:-D:-D:-D

mialam dzis wlączony tv na larwy szczescia o 16 na tvp 2 i tam byl moment, ze zadzownil dzwonek do drzwi. my mamy taki sam i kacper jak to usłyszał to usmiech od ucha do brzucha i ręce wyciaga, ze trza gosci witac. wiec mu tłumacze, ze to w filmie i takie tam, a on patrzy w strone drzwi i sie wscieka czemu nie idziemy:tak:

i jeszcze dzis ja głupia matka postanowilam pownerwiac swojego synka i przywiazałam wywrotke na sznurek, usiadłam na podłodze i zaczęłam nia jezdzic wokol siebie, a kacperek za nia raczkowal ku wielkiej uciesze mamusi. ale jestem mądra;-):-D

Do góry