reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

I uwielbia wkładać większe foremki w mniejsze, jak tylko coś dorwie w co można coś włożyć to zabawa na całego.

Gratulacje dla Janka ;-) spryciarz z niego:tak:

Maja od wczoraj raczkuje i z oka jej spuścić nie można bo już rozrabia, wczoraj po kąpieli ubrana w piżamkę siedzi i tata ja "pilnuje" robiąc coś na kompie, wyszłam na minute wchodzę a ona przy stole na kolanach oparta rękami o blat ściągnęła na siebie mus jabłkowy i siedzi cała brudna i zadowolona, a tata oczywiście nie zauważył :baffled:kiedy ona to zrobiła

Gratulacje dla Pawełka za opanowanie robienia papa:-)
Gratuluje Rafałkowi za samodzielne stanie chć chwilowe to pewnie coraz częściej bedzie to robił;-)

reklama
Osiągniecie mojego synusia..
choc nie umie raczkowacza to umie przemieszczac. sie na siedząco... na pupie..
do raczkowania sie chyba zrazil po ostatnim razie na bil sobie ogromnego siniaka na czole... az sie sama wystraszylam... ze cos mu sie stalo...

u nas po wszystkich dotychczasowych osiągnięciach na razie nic nowego sie nie dzieje.

i tez kupie bidonik, bo wydaje mi sie, ze kacper umialby z niego pic, bo dzis z łyzeczki wciagał herbatke.

Madlen gratulacje dla synka:-) mały spryciarz:-)

ale sie dziś uśmiałam mówie do Mai dziś nie wolno bo gryzła kabelek i mówie nu nu a ona mi palcem nu nu robi:-) (oczywiście nie śmiałam się przy niej )

A mój Kubuś odkąd dostał na gwiazdkę stolik fisher price, to całymi dniami stoi przy nim i przyciska wszystko, co tam jest do przyciskania, zaczął też wtedy chodzić bokiem w łóżeczku i przy meblach, goni kota na czworaka, a od wczoraj pokazuje lampę i tatę. Zaczął też dawać swoje zabawki, choć nie zawsze je puszcza z rączek:-D

reklama
Do góry