reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Jasiowi udalo sie dzisiaj usiasc z pozycji lezacej (na brzuchu) - jakos sie rozruszal po tej chorobie... ;-) Moze dlatego ze troche zeszczuplal :confused:

Gratulujemy Jasiowi robienia pa-pa, i siadania:) jeszcze trochę i będzie śmigał
Maja też zaczęła od takiego właśnie siadania a teraz już od dziś raczkuje:)

Gratulujemy małym gadułkom:-)

Gratuluje Wojtusiowi i Mai ładnego picia :-) my jeszcze nie umiemy pić ze słomki anie z gwinta, na razie córcia pije z niekapka

aha to czyli po gadulstwie córci bede miała synka :-) w przyszłości bo tata jest non stop mówione

Mysz a widzisz :-p. U nas za to Janek nauczył się przemieszczać do przodu... w bujaku. Tak nim kołysze, że jedzie do przodu, aż zbaraniałyśmy jak to zobaczyłyśmy. No leń patentowany, nie chce mu się chodzić, to jeździć będzie :-p. No i wreszcie porzucił j na rzecz tylnojęzykowego g i jest gagagaga, gegegege, oczywiście przerywane innymi głoskami. teraz powinien nosowe n poćwiczyć, oraz s, z, sz, cz, ż i przejść do r :-p. i padłam ze śmiechu jak powtarzał krokodyl. Ja mu mówię krokodyl a on na to te swoje bleble ale z identyczną intonacją :cool2:. I uwielbia wkładać większe foremki w mniejsze, jak tylko coś dorwie w co można coś włożyć to zabawa na całego.

Rafał też jest na etapie pa pa baba baba papa itd, No i twardo wstaje jak tylko ma okazję. Zrobiłam nawet zdjęcie jak stoi.

Ale się nasze dzieci rozbrykały, Jasio siada, Maja raczkuje, Rafcio wstaje, a wszystkie robią się takie wygadane. A i nas dalej na topie KIKA (oprócz MAMMA oczywiscie, bo to w stosownym czasie jest wykorzystane) No i weszłam synkowi na ambicję i już ładnie robi pa pa. A i sprawdzalam dzisiaj czy aby nie zapomniał dawać cześć, ale pamieta i ladnie podaje rączkę
... I uwielbia wkładać większe foremki w mniejsze, jak tylko coś dorwie w co można coś włożyć to zabawa na całego.
Gratulacje dla Jasia za wygadanie. No no a co do tego wkładania to geniusz, czy co? Jak on to robi?

reklama
Twierdzisz szerlock, że dziecko potrafi nawet niemozliwe :-D:-D:-D Mój na to jeszcze nie wpadł, wkłada mniejsze do większego, ale i tak największą frajdę sprawia mu robienie bałaganu i wysypywanie wszystkiego ze środka.

Do góry