reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Jasiowi udalo sie dzisiaj usiasc z pozycji lezacej (na brzuchu) - jakos sie rozruszal po tej chorobie... ;-) Moze dlatego ze troche zeszczuplal :confused:

Gratulujemy Jasiowi robienia pa-pa, i siadania:) jeszcze trochę i będzie śmigał
Maja też zaczęła od takiego właśnie siadania a teraz już od dziś raczkuje:)

Gratulujemy małym gadułkom:-)

Gratuluje Wojtusiowi i Mai ładnego picia :-) my jeszcze nie umiemy pić ze słomki anie z gwinta, na razie córcia pije z niekapka

aha to czyli po gadulstwie córci bede miała synka :-) w przyszłości bo tata jest non stop mówione

Mysz a widzisz :-p. U nas za to Janek nauczył się przemieszczać do przodu... w bujaku. Tak nim kołysze, że jedzie do przodu, aż zbaraniałyśmy jak to zobaczyłyśmy. No leń patentowany, nie chce mu się chodzić, to jeździć będzie :-p. No i wreszcie porzucił j na rzecz tylnojęzykowego g i jest gagagaga, gegegege, oczywiście przerywane innymi głoskami. teraz powinien nosowe n poćwiczyć, oraz s, z, sz, cz, ż i przejść do r :-p. i padłam ze śmiechu jak powtarzał krokodyl. Ja mu mówię krokodyl a on na to te swoje bleble ale z identyczną intonacją :cool2:. I uwielbia wkładać większe foremki w mniejsze, jak tylko coś dorwie w co można coś włożyć to zabawa na całego.

Rafał też jest na etapie pa pa baba baba papa itd, No i twardo wstaje jak tylko ma okazję. Zrobiłam nawet zdjęcie jak stoi.

Ale się nasze dzieci rozbrykały, Jasio siada, Maja raczkuje, Rafcio wstaje, a wszystkie robią się takie wygadane. A i nas dalej na topie KIKA (oprócz MAMMA oczywiscie, bo to w stosownym czasie jest wykorzystane) No i weszłam synkowi na ambicję i już ładnie robi pa pa. A i sprawdzalam dzisiaj czy aby nie zapomniał dawać cześć, ale pamieta i ladnie podaje rączkę
... I uwielbia wkładać większe foremki w mniejsze, jak tylko coś dorwie w co można coś włożyć to zabawa na całego.
Gratulacje dla Jasia za wygadanie. No no a co do tego wkładania to geniusz, czy co? Jak on to robi?

reklama
Twierdzisz szerlock, że dziecko potrafi nawet niemozliwe :-D:-D:-D Mój na to jeszcze nie wpadł, wkłada mniejsze do większego, ale i tak największą frajdę sprawia mu robienie bałaganu i wysypywanie wszystkiego ze środka.

Do góry