reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

ja tez ucze kacperka "światełko pstryk i ciemno, albo jasno" i często mu sie uda tak nacisnąc, ze właczy i wyłaczy i patrzy na efekty swojej pracy.

reklama
Majka zaskoczy,la mnie dzis.zaczela raczkowac i...sama usiadla z lezenia,a teraz probuje wstawac trzy,majac sie lozka...nie moge jestesm w szoku.wszystko na raz
nie zdziwie sie jak za 10 min napisze ze majka powiedziala kocham cie amo;-)

to strasznie gratulujemy tego pośpiechu w pokazywaniu mamuni jak najwiejszych wyczynow, super. i poweidziala mamo kocham cie???:tak:

no ja sie rano usmialam z kacperka. obbudzilismy sie i ja kaszlałam, a za chwile słysze kapsio kaszle. i znow mi sie zachcialo i słucham a ten znow wielki kaszelek. i jeszcze raz. no normalnie naśladował mnie.i caly dzien chodzialm i pokasływałam a moj brzdąc zaraz za mną.:tak:

No maja tez lubi udawac jkaszel hihih a ja jej mowie BAAARDZO SMIESZNE... nie powiedziala kocham cie mamo,ale cos blisko mamama dadbaba niii....w wolnym tlumaczeniu;tys moja matka jedyna,jam twe dziecie...

nato - czyli podróże malutkiej służą :) gratki
szerlock - gratulacje dla małej papugi

My dzis bylismy na placu zabaw i mały zjezdzał na zjezdzalni i kiwał sie na zabawkach sprezynkach ( no ale z mija pomoca)

Gratulacje dla Aletkowego inteligenta, bo to, że on siłacz jest, to wiadomo :-)
dla wygimnastykowanej i wygadanej Majeczki Natowej, słowotwórczego Quintena i bystrego Kacperka. Pyzuncia, ty to umiesz urozmaicać czas Wojtusiowi na spacerki. Mój to zawsze spacerki przesypia :-)
No a mój syniu to dzisiaj był niesamowicie grzeczny (a wczoraj sie skarżyłam na jego humory) i bardzo lubi jak sie z nim bawie w akuku. Mamy na srodku przedpokoju taki filar kolo którego on sobie siedzi na puzzlach (dzięki temu widzę go z kuchni i z salonu) chowam mu sie za ten filar i pokazuję raz z jednej raz z drugiej strony. zauważyłam, że po kilku razach jak się schowam, to on juz wygląda na drugą stronę, a ja mu wtedy zmyłę i pokazuje się z tej samej strony. Ale ma ubaw. Ale zauważyłam, że po kilku takich zmyłach załapuje mój mechanizm chowania się i juz zagląda z tej samej strony. A to spryciula. No i siłe w rękach to on ma. Podjechalismy dzisiaj samochodzikiem do kuchni a on wychyla się, ledwo sięga i otwiera jedną rączką taką wielką szufladę z garnkami, która bardzo ciężko sie otwiera.

reklama
Do góry