reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

nato czegóż wiecej chciec? pięknie Majeczka powiedziala:tak:

nie wiem Aletko czy juz przekazałas poprzednie gratulacje synkowi to i przekaz teraz, ze bardzo mądry z niego perszing.

ewitka toż to facet ma być, a nie chucherko to musi od małego pakować ostro:-D;-)

mamo Q - zauważ proszę moja droga, iż kacperek jest z deka starszy od Pana Q i jesczze ma Pan Q czas na pęsetki:-)

reklama
same cudowne dzieci nam rosną, jak się cieszę, że należymy do tak zacnego grona :-):-):-):-):-):-)

a propo gadulstwa Zuzi: słuchajcie: ja jestem straszna gaduła, moja mama też i po prostu Zu chyba ma w genach to gadulstwo, bo wszyscy znajomi się śmieją, że Zuzia prędzej będzie z nami gadać przy porannej kawie niż będzie raczkować i chodzić:-D:-D:-D:-D
a co do wyciągania rączek, to czasami faktycznie mam wrażenie, że ona tak na wpół świadoma wyciągnie subtelnie rączki i się rozczulam, nie wiem chyba się rozbeczę na maksa, jak wyciągnie w końcy ręce i powie z całą świadomością " mama!" ...;-):-)

Własnie Piotruś sam stanął w łóżeczku podciągając się za szczebelki :-D:-):-D Jaki uśmiechnięty był po osiągnieciu celu :-D I coraz fajnei j raczkuje :tak: Gdy tak sobie spokojnie przemierza tereny to tak już ładnie naprzemian rączkami i kolankami na czworaka, chyba że gdzieś mu strasznie spieszno to zasuwa nadal pełzakiem :-D;-)

ewitka - ale masz małego siłacza w domku
gaaliyaha - będzisz miała z kim plotkowa
nato - moze zostaniesz naszym majowo-baby-tłumaczem co mysla nasze dizeci
marti - super osiagniecia małego

Wojtaszek pierwszy raz jechal w wózku na zakupy w sklepie. niestety było mi dosc niewygodnie bo hrabia koniecznie chciał jechac przodem do kierunku jazdy wiec wózek pchałam nie za raczke - ale był zachwycony zaczepisł wszystkich i machał nogami no i gadał do kazdego kto go zaczepisł.
No i oczywiscie dostał poczka - bo tłusty czwartek - a jak potem mlaskał i sie cieszył

pyzuncia- zazdroszczę Wojtusiowi pączka, bo dzisiaj cały dzień "szoruję chatę" i nie mam chwili żeby coś zjesc! gratuluję również niesamowitej przejażdżki :-D:-)
marti- gratuluję serdecznie! cudowna nowina!

Rafał też próbował dzis pączka a jakże, nie przepuścił.
A wcześniej zapomniałam napisać , w niedzielę stłukł pierwszą w życiu szklankę, aż się biedny rozpłakał i nie chciał uspokoić, tak sie wtulał we mnie jak jeszcze nigdy.

własnie pyzuncia przypomnialas mi - my wczoraj kapunia posadzilismy do wozka sklepowego i byl zachwycony, az krzyczał z radosci i ludzie sie uśmiechali do niego. taki byl hepi

reklama
U nas dominuje fraza Kiiiii i wszystko ostatnio jest Kiiii, pęsetkowego chwytu jeszcze nie ma:baffled:.
Pawełek podsłuchał u Quintusia, a własciwie to podpatrzył na BB :-D i dzisiaj zawzięcie powtarzał kiii. A tak na serio to efekt śpiewania mu "Aaa kotki dwa" - on powtarza za mną melodyjnie "aaa ki aaa". A najciekawsze jest to, że na cyca i mleko dalej mówi (całkiem swiadomie) "mama le", tak jak mówił jak miał 2-3 miesiące :tak:
Własnie Piotruś sam stanął w łóżeczku podciągając się za szczebelki :-D:-):-D Jaki uśmiechnięty był po osiągnieciu celu :-D I coraz fajnei j raczkuje :tak: Gdy tak sobie spokojnie przemierza tereny to tak już ładnie naprzemian rączkami i kolankami na czworaka, chyba że gdzieś mu strasznie spieszno to zasuwa nadal pełzakiem :-D;-)

Marti gratulacje dla synka, u nas to samo, jak wolno to na czworakach, jak szybko, to pełzakowanie. A jak przyszłam dzisiaj z pracy, to myslałam, że się zabije, tak do mnie po dywanie zaiwaniał. Rzeczywiście poszło jak burza, dwa dni temu załapał, ze można się przemieszczać do przodu a teraz już metry pokonuje.

Do góry