reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
kacper wreszcie pokazał dzis jaki duzy jest. na pytanie moje "a pokaz jaki jestes duzy" podniosl rączki i cieszył sie. cieszę sie ogromne.

gratulacje dla Kacperka - takiego duzzzego :)

Wojtek dzis szaleju od 16.30 cały czas szukał miejsc gdzie moze sie podciagnąc na raczkach i stanac na nóżkach lub kleczec- istne szalenstwo :) a ja juz mysle ile szuflad i szafek musze zabezpieczyc zeby sobie nie przycioł rak.
No i jeszcze pierwszy raz pluskał sie w duzej wannie :)

mój Patryniu ostatnio całymi dniami w domu przesiaduje ubrany (o zgroo!!!) wyłącznie w body(!!!) z długim rękawkiem a syry gołe!!!

chyba oszaleje...

normalnie skostniałe lody te jego syry gołe ale nie daje się ubrać...
wyje jak ma rajstopki i bawi się ciągle prawie na golasa...

jak jeszcze powiem wam, że kaloryfery mam wszędzie zamknięte w taką jak teraz pogodę ... w mieszkaniu mam 20-21st. a ten na golasa... boje się że kiedyś zachoruje, ale póki co nawet nie kaszle i nie ma katarku no i narazie nie chorował - kurcze jakiś mors mi chyba rośnie:szok:

Patryniu zaczyna raczkować...
sam siada z leżenia na brzuszku...
sam wstaje trzymając się czegokolwiek, czasem nawet najbardziej kaskaderskich rzeczy:no:
trzyma sobie butelke i kubek trenigowy (dzięki niemu sam nauczył się sobie trzymać butlę)...
teraz musimy kupić męski nocnik i zacząć edukację wyższego szczebla:baffled:;-)

SIAMAMA brawa dla Patryczka:)

my od wczoraj tzn córcia bije brawo a ja czasem śpiewam jej kosi kosi do tego teraz się zastanawiam czy ona chce żebym śpiewała kosi kosi jak tak robi czy po prostu bije brawo:-)

reklama
Do góry