reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Mamo Q - no to super ze ucieka Ci z dywanu :-D
My jak juz wspominalam specjalnie kupilismy dywan bo mata do rackzowania robi sie juz za mala... :szok:
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA + GRATIS !!! (293759450) - Aukcje internetowe Allegro
Brawo dla Quintusia! Dzieci chyba lubią ślizgać się po podłodze, bo mój też zawsze zmierza w kierunku końca dywanu. My mamy podobną matę Edukacyjna Mata Tajmahal - narzutka, Bawi NOWOŚĆ (291782170) - Aukcje internetowe Allegro ale to jest moment i już go na niej nie ma :-) Na panelach to na niej fajnie jeździ. A znajdujące się obok puzzle piankowe tylko budzą zainteresowanie, żeby powyjmować cyferki i je zjeść.

reklama
No właśnie Ewitko panele sa ok ale kamienne płytki odpada zabawa na nich:-(.

Nato my też słuchamy często tej piosenki;-).

nato moja pszczółka też lubi słuchać tej piosenki:)

gratulacje dla wszystkich majowych pociech za nowe osiągnięcia ale ten czas szybko leci niedawno nasze kruszynki były takie malutkie i leżące a teraz nie można ich z oka spuścić:)

witaj kiki
Maja dostała tyle zabawek na święta że teraz siedzi i się bawi a ja mam chwile dla siebie:) a stare zabawki są teraz jak nowe przez nią lubiane bo dawno ich nie widziała ;-)

wkleiłabym filmik z basenu ale nie wiem jak to sie robi ;-(

wstawie chociaż zdjęcie córci z basenu
7ys3861.jpg

reklama
Do góry