reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Mamo Q - no to super ze ucieka Ci z dywanu :-D
My jak juz wspominalam specjalnie kupilismy dywan bo mata do rackzowania robi sie juz za mala... :szok:
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA + GRATIS !!! (293759450) - Aukcje internetowe Allegro
Brawo dla Quintusia! Dzieci chyba lubią ślizgać się po podłodze, bo mój też zawsze zmierza w kierunku końca dywanu. My mamy podobną matę Edukacyjna Mata Tajmahal - narzutka, Bawi NOWOŚĆ (291782170) - Aukcje internetowe Allegro ale to jest moment i już go na niej nie ma :-) Na panelach to na niej fajnie jeździ. A znajdujące się obok puzzle piankowe tylko budzą zainteresowanie, żeby powyjmować cyferki i je zjeść.

reklama
No właśnie Ewitko panele sa ok ale kamienne płytki odpada zabawa na nich:-(.

Nato my też słuchamy często tej piosenki;-).

nato moja pszczółka też lubi słuchać tej piosenki:)

gratulacje dla wszystkich majowych pociech za nowe osiągnięcia ale ten czas szybko leci niedawno nasze kruszynki były takie malutkie i leżące a teraz nie można ich z oka spuścić:)

witaj kiki
Maja dostała tyle zabawek na święta że teraz siedzi i się bawi a ja mam chwile dla siebie:) a stare zabawki są teraz jak nowe przez nią lubiane bo dawno ich nie widziała ;-)

wkleiłabym filmik z basenu ale nie wiem jak to sie robi ;-(

wstawie chociaż zdjęcie córci z basenu
7ys3861.jpg

reklama
Do góry