Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Maja chyba wyrosnie na małą pływaczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dla synka i dla wszystkich zdolnych dzieciaczków wiercipięt i gaduł.
Mój mówi bwww dla zabawy, najczęściej jak go wożę samochodzikiem po mieszkaniu, niezły ma przy tym ubaw i oczywiście obślinioną brodę.
Joanko a synuś mieści się po wstaniu z ławeczki w ogródku muzycznym? Bo mój przy takich próbach lądował pod ogródkiem :-) aż w końcu postawiłam mu blacik bardziej pionowo i teraz jest przeszczęśliwy, niestety stanie i chodzenie to jego nowa pasja, już nie chce siedzieć i pełzać :-(.
A co do mycia buzi po jedzeniu, to tata wymyślił taki rytuał, ze idą do łazienki i myją buzię oglądając się przy tym w lustrze, wcześniej było grymaszenie, a teraz przyjemność i dobra zabawa.
Żaniu - co to za koło i jak wygląda od spodu?wstawie chociaż zdjęcie córci z basenu
Moj Synek dzisiaj się wspiął .
Krzesełko do karmienia było opuszczone i był zdjęty blat do mycia a Misiuś , siup , stoi na siedzisku a raczki "odkrywają " pokretła w wieży.
.