reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
Brawa dla Jasia za dorosłe siusianie :-)
Gratulujemy dzieciaczkom pełzającym i raczkującym jak i stojącym :-)
Brawa dla Karolci za samodzielne wstawanie: -) jak i zasypianie w łóżeczku.
Gratulujemy dzieciaczkom pełzającym i raczkującym jak i stojącym :-)
Brawa dla Karolci za samodzielne wstawanie: -) jak i zasypianie w łóżeczku.
Noukie
Majowa mama 2007
Gratulujemy JASIOWI !!! My też musimy kupić nocnik
My też.;-).
A moje dziecię zaczyna powolutku pomalutku pełzać
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Żania7
mama kochanych urwisków
Aniu brawo dal synka
moja Maja to leniwiec nie lubi leżeć na brzuchu a co za tym idzie nie pełza:-( za to lubi wstawać jak siedzi łapie za coś i się podnosi do stania\
aisuga ładne zdjęcie Jagódki
aisuga ładne zdjęcie Jagódki
Żania7
mama kochanych urwisków
A u mnie z tym basenem to sie na obiecankach i tylko jednej wyprawie skończyło kurcze.
ja sie w anglik męża nie mogłam doprosić żeby poszedł z nami 1 raz na basen, a tu u psiapsiółki żuci łam hasło i poszliśmy z 3 dzieci i 3 dorosłych było super, choć siedziałam w jacuzzi i Mai jak i mi podobały sie bąbelki ;-)
teraz w środę idziemy na basen ponownie ale już na zajęcia dla dzieci do 4 lat z instruktorem i rodzicami;-)
później jak wrócę do uk to będę z Mają chodziła sama na basen
reklama
SIMAMA
majowa MAMA 2007
nasz junior jest ogromnym opojem,
na gwiazdkę od mikołaja dostał od nas kubek niekapek aventa
(zresztą jedyny od nas dla niego prezent, z powodu nadmiernej ilości jego klamotów w domu)...
jest bardzo szczęśliwy jak może sobie sam trzymać i pociągać siedząc na środku w krzesełku i obserwując nas...
ale pić mógłby na okrągło... musimy mu ograniczać... ale dzięki temu nie ma problemu z wypróżnianiem - 4 razy dziennie, ale to dlatego pewnie że właśnie gwałtownie się "ozębia"...
na gwiazdkę od mikołaja dostał od nas kubek niekapek aventa
(zresztą jedyny od nas dla niego prezent, z powodu nadmiernej ilości jego klamotów w domu)...
jest bardzo szczęśliwy jak może sobie sam trzymać i pociągać siedząc na środku w krzesełku i obserwując nas...
ale pić mógłby na okrągło... musimy mu ograniczać... ale dzięki temu nie ma problemu z wypróżnianiem - 4 razy dziennie, ale to dlatego pewnie że właśnie gwałtownie się "ozębia"...
Podziel się: