reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Jeszcze zapomnialam napisac ze osiagnieciem Olka jest spanie bez bujania na rekach teraz zasypia ze swoim misiem a ja leze kolo niego, cale szczescie bo moje rece by juz tego nie wytrzymaly

A ja chyba jeszcze nie mówiłam ale mamy takie noworoczne postanowienie i odzwyczajamy się od smoczka, tzn Rafał przez cały dzień nie ssi smoka tylko dostaje do spania. Na razie nie protestuje i znosi to dzielnie czasami nawet jak mu daję to wypluwa, więc chyba jesteśmy na dobrej drodze. Ale z zasypianiem bez monia to już chyba nie pójdzie tak łatwo.

ewula - super postanowienie :-)
u nas smoczka nie ma generalnie w uzyciu, ackzolwiek Jasio lubi sie nim pobawic i go pozuc sobie - zwlaszcza mu sie podoba ten taki caly z brazowej gumy (kauczuku?) firmy chicco - lubi sobie z niego strzelac :-D

Zapomnialam o Jasiowym osiagnieciu z wczoraj i dzisiaj - dwa razy siknal do nocnika :-)
Posiedzial chwile, zadowolony jak nie wiem co, "czytal" przy tym ksiazke (jak wiekszosc facetow siedzacych w WC ;-)) no i 5 minut nie minelo jak sie wysikal :-)

ewula - super postanowienie :-)
u nas smoczka nie ma generalnie w uzyciu, ackzolwiek Jasio lubi sie nim pobawic i go pozuc sobie - zwlaszcza mu sie podoba ten taki caly z brazowej gumy (kauczuku?) firmy chicco - lubi sobie z niego strzelac :-D

Zapomnialam o Jasiowym osiagnieciu z wczoraj i dzisiaj - dwa razy siknal do nocnika :-)
Posiedzial chwile, zadowolony jak nie wiem co, "czytal" przy tym ksiazke (jak wiekszosc facetow siedzacych w WC ;-)) no i 5 minut nie minelo jak sie wysikal :-)

noooooooooooo. GIGANTYCZNE GRATULACJE!!! DLA JASIA!!!
to się nazywa prawdziwe osiągnięcie!!!

Byłyśmy z córcia na basenie bardzo jej się podobało mi zresztą też, wkleje zdjecia jak wróce do domu bo teraz jestem u przyjaciólki i nie mam jak
ale córcia na basenie nie nurkowała

reklama
dzieki :-)
Wiem ze sa rozne opinie na temat przyuczania do nocnika, ale oczywiscie uwazam ze nic na sile, a skoro poki co Jasio siada chetnie (jest na dobrej wysokosci zeby ponad stolem w tym czasie zerkac na telewizje :zawstydzona/y:) to korzystam z okazji zeby wyrobic w nim odpowiednie skojarzenia do czego sluzy nocnik :-)

Do góry