reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
My też nie zmieniamy pieluszki w nocy. Rano jest oki.

gratulacje dla Pawełka :) turlanie ach to turlanie :-D
aludek gratulacje! bicie brawo to juz nie lada wyczyn :-D:tak:mój jeszcze ani brawo ani pa pa :sorry2:

nato- przepiekny plakat majeczki :-):tak:

ewula skąd ja to znam... oj nasze maluchy mają temperament, oj mają...:sorry2:

U nas turlanie odeszło w zapomnienie :-) synuś zapomniał, że umiał się przekręcać. No ale skupił się na trenowaniu innych umiejętności, więc to go usprawiedliwia.
MamoQ twój synuś jest naprawdę wyczynowiec, jak turla się pomimo tego, że buciki mu przeszkadzają.
Żaniu, super, daj znać, jak sama usiądzie.
No i gratulacje dla Aludkowego synka, bicie brawo, ho ho.

U nas cos sie ruszylo :-)
Moge uznac ze Jasio jakostam siedzi :-) I jak jest w pozycji pollezacej w "rogalu" to potrafi trzymajac sie bokow rogala usiasc :-)
Dzis zaczal niesmialo wyciagac rece w moj strone - ja wyciagam swoje i mowie"chodz do mamy" :-) No i on tez wyciaga swoje. Klaskania go nie uczylam, wiec oczywiscie nie potrafi :sorry2:

reklama
Do góry