reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
dziś puszczałam Mai bańki mydlane nawet jej się podobały
M.M
Mamusia majowa'07 :)
My też nie zmieniamy pieluszki w nocy. Rano jest oki.
gratulacje dla Pawełka turlanie ach to turlanie
aludek gratulacje! bicie brawo to juz nie lada wyczyn mój jeszcze ani brawo ani pa pa
nato- przepiekny plakat majeczki :-)
ewula skąd ja to znam... oj nasze maluchy mają temperament, oj mają...
gratulacje dla Pawełka turlanie ach to turlanie
aludek gratulacje! bicie brawo to juz nie lada wyczyn mój jeszcze ani brawo ani pa pa
nato- przepiekny plakat majeczki :-)
ewula skąd ja to znam... oj nasze maluchy mają temperament, oj mają...
Żania7
mama kochanych urwisków
aludek gratulacje dla synka tak jak to Marti ujęła nie lada wyczyn bicie brawa
nasza córcia turla się i próbuje sama siadać
nasza córcia turla się i próbuje sama siadać
U nas tez ani bicia brawa ani machania zaczeło się turlanie, może taki powolne i niezgrabne ale jest:-).
No to Quituś przegonił Pietruszkę ;-) U nas nawet turlania nie ma
Noukie
Majowa mama 2007
dziś puszczałam Mai bańki mydlane nawet jej się podobały
Ja też sie tak bawię juz bardzo długo tylko jak puszczam bańki "na niego" to on tak jakby powietrza nie mógł złapać.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas turlanie odeszło w zapomnienie :-) synuś zapomniał, że umiał się przekręcać. No ale skupił się na trenowaniu innych umiejętności, więc to go usprawiedliwia.
MamoQ twój synuś jest naprawdę wyczynowiec, jak turla się pomimo tego, że buciki mu przeszkadzają.
Żaniu, super, daj znać, jak sama usiądzie.
No i gratulacje dla Aludkowego synka, bicie brawo, ho ho.
MamoQ twój synuś jest naprawdę wyczynowiec, jak turla się pomimo tego, że buciki mu przeszkadzają.
Żaniu, super, daj znać, jak sama usiądzie.
No i gratulacje dla Aludkowego synka, bicie brawo, ho ho.
mysz1978
Fanka BB :)
U nas cos sie ruszylo :-)
Moge uznac ze Jasio jakostam siedzi :-) I jak jest w pozycji pollezacej w "rogalu" to potrafi trzymajac sie bokow rogala usiasc :-)
Dzis zaczal niesmialo wyciagac rece w moj strone - ja wyciagam swoje i mowie"chodz do mamy" :-) No i on tez wyciaga swoje. Klaskania go nie uczylam, wiec oczywiscie nie potrafi
Moge uznac ze Jasio jakostam siedzi :-) I jak jest w pozycji pollezacej w "rogalu" to potrafi trzymajac sie bokow rogala usiasc :-)
Dzis zaczal niesmialo wyciagac rece w moj strone - ja wyciagam swoje i mowie"chodz do mamy" :-) No i on tez wyciaga swoje. Klaskania go nie uczylam, wiec oczywiscie nie potrafi
reklama
zielono_mi
Fanka BB :)
gratulujemy maluszkom nowych osiagniec:-)
Podziel się: